Jalkapallotähden jalasta tehtiin käsittämätön löytö – "Emme voineet uskoa silmiämme"

Athletic Bilbaon Inaki Williamsin jalasta löytyi kahden sentinen pituinen lasinpalanen. Ghanaa tätä nykyä maajoukkuetasolla edustava Williams ehti pelata yli kahden vuoden ajan lasinpala jalassaan.

Williams on tasaiseen tahtiin takonut kovia minuuttimääriä Espanjan La Ligassa ja on pelannut peräti kuutena kautena kaikissa sarjaotteluissa. Nyt hän on kuitenkin sivussa kauden päättävästä pelistä Rayo Vallecanoa vastaan. 

Taustalla on kaksi vuotta sitten tapahtunut tapaturma, jossa Williams oli vahingossa astunut lasin päälle. Hänellä oli ollut tuosta lähtien kahden sentin pituinen lasinpala jalassaan. Williams on nyt leikattu ja lasinpala on otettu pois.

– Kun he ompelivat ensimmäisen kerran haavan kiinni, niin he jättivät sinne lasia. Se ei ole pieni pala, vaan noin kahden senttimetrin pituinen. Se oli luun tai jänteen vieressä, mutta se jouduttiin ottamaan pois. Minä ja lääkäräi nauroimme, koska emme voineet uskoa silmiämme, Williamsin valmentaja Ernesto Valverde sanoi lehdistötilaisuudessa.

Williamsilla on pelannut La Ligassa eniten otteluita putkeen (251). Sarjakauden päättävän Vallecano pelin lisäksi häneltä saattaa jäädä sivuun Ghanan MM-karsintaottelut Malia ja Keski-Afrikan tasavaltaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat