MM-ottelun tulos aloitti kaaoksen – video näyttää tuhon jäljet

0:24
Katso videolta: Brysselissä puhkesi kaaos Belgian ja Marokon välisen MM-ottelun jälkeen.

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan miesten maajoukkuerankingissa toisena oleva Belgia kärsi 0-2-yllätystappion Marokolle sunnuntaipäivän ottelussa. Ottelun jälkeen Belgian pääkaupungissa Brysselissä puhkesi kaaos. Aiheesta kertoi VRT.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Belgia oli voittanut avausottelunsa Kanadaa vastaan niukasti 1-0. Se oli pelissä useaan otteeseen vaikeuksissa. MM-urakka ei saanut toivottua jatkoa sunnuntaina Marokkoa vastaan, kun Romain Saïss iski afrikkalaisille voitto-osuman vajaa 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä ja Zakaria Aboukhlal kaunisteli loppuluvut lisäajalla.

Ottelun päätyttyä Brysselissä puhkesi mellakka. Väkijoukko rikkoi autoja, poltti sähköpotkulautoja ja rikkoi kauppojen ikkunoita. Kaduilla on myös ammuttu ilotulitteita sekä hajotettu terassien huonekaluja. VRT:n mukaan Brysselin poliisi on pyytänyt ihmisiä pysymään poissa mellakka-alueelta. Politico kertoi, että ainakin osa väkijoukosta on Marokon kannattajia.

Marokko otti voittonsa myötä ison askeleen kohti pudotuspelipaikkaa. Se on lohkossa toisena tasapisteissä Kroatian kanssa. Molemmilla on kasassa neljä pistettä. Belgia on lohkokolmosena kolmella pisteellä ja tarvitsee todennäköisesti voiton viimeisestä ottelusta edetäkseen jatkopeleihin. 

Katso pääkuvan videolta: Brysselissä puhkesi kaaos Belgian MM-ottelun jälkeen.

Juttua ja otsikkoa muokattu kello 21.35: Poistettu tieto, että Belgian fanit olisivat aloittaneet mellakat. Politicon mukaan ainakin osa väkijoukosta on Marokon kannattajia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja