Jalankulkijaan suojatiellä törmänneellä kuljettajalla meni kaikki mahdollinen pieleen: Ei ajokorttia, veressä alkoholia ja huumeita, kilvetön auto...

Itä-Suomen poliisi kertoo Joensuun keskustassa perjantai-iltapäivänä sattuneesta tapauksesta, jossa autoilija törmäsi jalankulkijaan suojatiellä. Tarkempi selvittely paljasti useita rikkomuksia.

Poliisin mukaan mies oli törmäyksen jälkeen jatkanut ajoaan, ja pysähtynyt autojen taakse läheisessä risteyksessä.  Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,08 promillea ja lisäksi huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Poliisin mukaan miehellä ei ollut voimassaolevaa ajokorttia. Autossa ei ollut rekisterikilpiä, se oli poistettu liikenteestä sekä oli määräaikaiskatsastamaton. Autossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Mies epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, vamman tuottamuksesta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja