Jahtaatko sinäkin jatkuvasti tulevaa onnea? Pysähdy hetkeksi ja lue tämä!

On vaikea elää arkea ja pitää samalla unelmista kiinni. Oikea elämä tuntuu kuluvan tavoitellessa tiettyä haavetta, jota ei edes saa – tai jos saa, se ei ainakaan tunnu siltä, miltä kuvittelimme. Ei sen tarvitse mennä niin. Inspirationandchai.com kertoo, miten elät nykyhetkessä hukkaamatta unelmia.

Uskalla haaveilla

Sinulla pitää olla rohkeutta aloittaa, ottaa se ensimmäinen askel. Seuraa sydäntäsi, mutta älä kulje laput silmillä – elämä muuttuu ja paljastaa uusia asioita itsestään koko ajan.

Kukaan ei vain herää jonain kauniina päivänä ja ole valmiina haaveidensa toteutumiselle ilman minkäänlaista valmistautumista. Unelmiin kasvetaan kiinni.

Älä mieti liian paljon

Ei ole epätavallista pelätä menestystä ja sitä, että oikeasti saavuttaisi unelmansa. Pelko johtuu yleensä siitä, että ajattelee liian pitkälle sitä, miten kaikki tulee tapahtumaan ja miten oma elämä lopulta muuttuukaan. Jos säilytät hetkessä elämisen taidon unelmia tavoitellessasikin, jokainen askel matkan varrella taittuu helpommin.

Jos sen sijaan laiminlyöt nykyhetken jahdatessasi unelmia, saat jahdata ikuisesti. Vaikka saavuttaisit haaveesi, et tunne täyttymystä, sillä olet pistänyt kaiken sen varaan, että vain tuo yksi määränpää täydentää ja saa sinut kokonaiseksi.

Nauti siitä, ettet ole vielä perillä

Ota kaikki irti kasvamisen prosessista. Ole kiitollinen sekä hetkestä jossa elät että hetkestä jossa tulet elämään. Valmista itsesi kuvittelemaasi elämään. Kun unelmastasi sitten oikeasti tulee todellisuutta, se on jo osa sinua.

Mielesi ja ajatuksesi myös säilyvät kirkkaampina, kun elät mahdollisimman kiinni nykyhetkessä. Jatkuvaan lopputuloksen kontrollointiin kuluu valtavasti energiaa, ja se estää unelmia virtaamasta vapaasti. Kirkas mieli on vastaanottavaisempi niille tienviitoille ja mahdollisuuksille, joita matkan aikana tulee eteen.

Älä lannistu takapakeista

Unelmat eivät ole vain uskon asia. Niiden eteen pitää tehdä töitä. Älä lopeta huolimatta siitä, kuinka monia tiesulkuja tai kiertoteitä reitillesi osuu. Pidä tavoite mielessäsi, mutta anna sen myös joustaa – saatathan itsekin muuttua matkan varrella.

Joten aloita. Kuten tyhjän paperin ja liidut eteensä saavalla pikkulapsella, myös sinulla on näkemys, jota kohti lähdet kulkemaan. Lopputulos saattaa näyttää erilaiselta kuin alunperin kuvittelit, mutta eikö se ole vain kaunis asia?

Siis valmistaudu, ja ole valmiina haluamaasi elämään. Tee unelmalle tilaa. Kasva siihen kiinni. Sekin haluaa saavuttaa sinut.

Lähde: www.inspirationandchai.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja