Mainos

Jäätteenmäki: Demokratiassa oltava vaihtoehtoja

Anneli Jäätteenmäki perää vaihtoehtoja SDP-vetoiselle hallitusyhteistyölle. MTV3:n nettikolumnissa keskustan puheenjohtaja syyttää SDP:n puheenjohtajaa Paavo Lipposta siitä, että tämä on asettanut itsensä ainoaksi pääministerivaihtoehdoksi ja SDP:n itsestäänselväksi hallituspuolueeksi.

Suomen poliittinen elämä kaipaisi Jäätteenmäen mukaan suurta tuuletusta. Nykyinen sateenkaarihallitus ei hänen mielestään pysty löytämään ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin ongelmiin. Esimerkiksi Jäätteenmäki nostaa työttömyyden, jota hallitus ei lupauksiensa mukaisesti ole pystynyt puolittamaan. Hallituksen toimet ovat usein kaatuneet päähallituspuolueiden välisiin erimielisyyksiin.

Keskusta tarjoaa omaa työllisyysohjelmaansa vaihtoehdoksi nykyiselle menolle. Mikäli keskusta voittaa kevään eduskuntavaalit, on uuden, keskustavetoisen hallituksen menestyksen tärkein mittari se, miten työttömyysluvut kehittyvät, Jäätteenmäki lupaa. Jäätteenmäki ihmetteleekin, kuinka kansalaiset voisivat äänestää nykyisen hallituksen jo kolmannelle kaudelle.

-Miten kansalaiset voisivat nyt luottaa hallituksen lupauksiin, kun kaksi kertaa on petytty, keskustan puheenjohtaja kiteyttää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.