Jääkö Sebastian Vettelin suuri Ferrari-unelma nyt saavuttamatta? Tallipäälliköltä rohkaiseva viesti – "Voimme saada vielä paljon aikaan"

Ferrarin kauden päätteeksi jättävä Sebastian Vettel ei ole vielä onnistunut voittamaan janoamaansa mestaruutta italialaistallin riveissä. Tallipäällikkö Mattia Binotto uskoo unelman olevan vielä saavutettavissa.

Ferrari tiedotti tiistaina, ettei se jatka Sebastian Vettelin tämän kauden päätteksi umpeutuvaa sopimusta. Kaudeksi 2015 Ferrarin ohjaksiin siirtynyt Vettel on ehtinyt jättää vahvan jälkensä perinteikkään italialaistallin historiaan.

– Sebastian on jo osa Scuderia Ferrarin historiaa. Hänen 14 osakilpailuvoittoa tekee hänestä tallin kolmanneksi menestyneimmän kuljettajan. Hän on myös kerännyt eniten pisteitä meille, Binotto ylistää tallin tiedotteessa.

Neljä kertaa urallaan F1-mestaruuteen ajanut Vettel ei ole toistaiseksi onnistunut monista yrityksistä huolimatta ottamaan himoittua titteliä nimiinsä Ferrarin punaisen ajokin ohjaksissa, vaikka se onkin ollut muutamaan otteeseen hyvin lähellä.

Vettelillä on kuitenkin vielä yksi sauma saavuttaa unelmansa Ferrarilla. Tallipäällikkö Binotto uskoo, että saksalaistähden viides maailmanmestaruus on hyvinkin saavutettavissa.

– Emme ole vielä onnistuneet voittamaan maailmanmestaruutta yhdessä, mutta uskomme, että voimme silti saada vielä paljon aikaan tällä epätavallisella kaudella 2020, Binotto vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat