F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Felipe Massa latoo tylyä tekstiä Sebastian Vettelistä – "Hänen aikansa on ohi"

35:43
Videolla Tulosruudun juttu Sebastian Vettelin siirrosta.

Entinen Ferrari-tähti Felipe Massa uskoo Ferrarin tehneen oikean päätöksen päästäessään Sebastian Vettelin menemään.

Vettelin ja Ferrarin yhteinen taival päättyy tämän kauden päätteeksi. Ferrari ilmoitti jo ennen kauden alkua, ettei se aio jatkaa saksalaismestarin sopimusta.

Ferrarilla vuosina 2006-2013 ajanut Massa pitää Ferrarin ratkaisua oikeana. Vettelin tämän kauden kehnot suoritukset ovat todistaneet asian.

– Vettelin aika on ohi. Hänen tämän vuoden tulokset osoittavat, että Ferrari saattoi tehdä oikean päätöksen, kun eivät uusineet hänen sopimustaan, Massa sanoo brasilialaisen Globon mukaan.

Massan mukaan Carlos Sainz on sopiva mies Ferrarin ohjaksiin. 26-vuotiaalla espanjalaiskuskilla on vielä potentiaalia lunastamatta.

– Carlos Sainz on hyvä kuljettaja. Hän on nuori ja hänellä on paljon varaa kasvaa. Tietysti he tarvitsevat kilpailukykyisen auton ennen kaikkea, mutta toivon hänen ja Ferrarin vuoksi, että he saavat sen, Massa toteaa.

Ferrari on ollut tällä kaudella suurissa vaikeuksissa, koska perinteikkään italialaistallin auto on suorituskyvyllisesti paljon kärkitalleja huonompi. Nuori Charles Leclerc on kuitenkin saanut kehnosta autostaan huomattavasti enemmän irti kuin Vettel.

Kauas kärkitaiston taakse nokkimisjärjestyksessä pudonneen Ferrarin haasteet ovat Massan mielestä harmillisia. Massa painottaa, että Ferrarin kaltaisen tallin on taisteltava kärkisijoista.

– Tärkeän tallin kärsimyksen näkeminen on surullista. Kukaan ei halua nähdä Ferrarilla näitä ongelmia. Se on poikkeuksellinen talli, joka eroaa selvästi muista. Se on melkein kuin uskonto, Massa kuvailee Ferraria.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja