Mainos

Jääkiekon MM-kotikisoihin jäljellä vielä paljon lippuja

Jääkiekon MM-kisojen ottelulippuja on vielä runsaasti saatavilla. Vain finaali ja Suomi-Kanada-ottelu ovat loppuunmyytyjä.

Myös Leijonien peleihin on vielä varsin paljon lippuja jäljellä. Esimerkiksi avauspeliin Valko-Venäjää vastaan katsomokartalta löytyy laajalti vapaita paikkoja.

– Kyllä me tehdään töitä loppuun asti ja sit katsotaan tilanne, kertoo kisojen pääsihteeri Mika Sulin.

– Meillä on ulkomaalaisia kiintiöitä jotka vapautuu ja myydään, eli se liikkuu kokoajan tämä lipunmyyntimäärä.

Huippupelaajien mukaantulo näkyy lippumyynnissä heti piikkeinä. Selänteen kokoinen piristysruiske jäi kuitenkin puuttumaan ja Suomi-kiekko-kiertueella muutamiin Suomen peleihin myydään jo lippuja kaksi yhden hinnalla.

Hinnoista on viimeisen vuoden aikana keskusteltu suomalaisissa kahvipöydissä, vaikkei itse kiekko kiinnostaisikaan. Sulinin mukaan hinnoilla ei kannata kuitenkaan enää spekuloida.

– Hinnat on nyt näin ja niillä nyt mennään. Katsotaan nyt nämä ja katsotaan sitten seuraava vuotta uudestaan. Nyt me tehdään kaikkemme että kisat onnistuu. Myös lipunmyynnin osalta, joka on vaan yks tulonlähde.

Sulinin mukaan kaiken kaikkiaan lippuja on myyty nyt yli 70 prosenttia. Monelle korkeat hinnat ovat muodostuneet jo periaatteeksi - mieluummin leijonia kannustetaan nyt kotisohvalta.

MTV3 näyttää kanavillaan Suomen ottelut ja tärkeimmät ratkaisupelit. Muut ottelut ja lisäpalvelut saa kanavapakettien kautta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.