Jaajo hehkuttaa IS:lle Maija-puolisoaan: Sanat ei riitä kehumaan vaimoa

Suosikkijuontaja ylistää lastensa äitiä Ilta-Sanomien haastattelussa.

Haluatko miljonääriksi -ohjelman puikkoihin hypännyt aamuradion juontaja Jaajo Linnonmaa, 37, kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa ensikohtaamisesta vaimonsa kanssa.

Jaajo ja Maija tapasivat ensimmäisen kerran 15 vuotta sitten Hangon regatassa. He avioituivat vuonna 2013, ja noin vuosi sitten heidän perheensä kasvoi kaksostytöillä.

– Sanat ei riitä kehumaan vaimoa. Hän kuitenkin aika lailla pitää kodin pystyssä ja hoitaa kahta pientä lasta ja mahdollistaa sen, että mä pystyn tekemään töitä, Jaajo kehuu.

Linnonmaa muistelee myös avioitumista edeltävää vuotta, jolloin pariskunta muutti Rovaniemelle vaimon lääkäriopintojen takia. He asuivat mökissä Ounasvaaran laella.

– Moni on sanonut, että kun tulin sieltä takas, niin katse oli erilainen. Ehkä löysin sieltä jonkinlaisen sielunrauhan ja muutuin ihmisenä.

– Jotenkin selkenivät ajatukset, että mitä haluan tehdä. Päätin, että alan sanomaan enemmän ei kaiken maailman tarjouksille. Ihan kaikissa ravintolan avajaisissa ei tarvitse käydä, suosikkijuontaja pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat