Mainos

Ivanka Trumpille buuattiin Berliinissä – ylisti isänsä uskoa naisten kykyihin

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpintyttärelle buuattiin tiistaina Berliinissä, kun tämä kuvaili isäänsä suunnattoman suureksi perheiden tukijaksi.

Ivanka Trump osallistui kaupungissa järjestettävään kansainväliseen naisten WOMEN 20-tapaamiseen. Tapaaminen sisältää muun muassa paneelikeskusteluja ja tapaamisia. Kokoontumisessa puidaan esimerkiksi taloutta ja työelämän kysymyksiä.

Ivanka Trump kertoi, että hän hienosäätää parhaillaan kaksoisrooliaan ensimmäisenä tyttärenä ja Valkoisen talon neuvonantajana.

Ivanka Trump kertoi viime kuussa aloittavansa Valkoisessa talossa palkattomana epävirallisena neuvonantajana.

Trumpin tyttärellä uskotaan olevan merkittävää vaikutusvaltaa isäänsä. Presidentin tyttären toimiminen presidentin neuvonantajana on erittäin poikkeuksellista.

Hän kertoi Berliinissä haluavansa käyttää vaikutusvaltaansa naisten voimaannuttamiseen. Ivanka Trumpilta kysyttiin myös, asettavatko Donald Trumpin naiskommentit nämä tavoitteet kyseenalaiseen valoon.

Ivanka Trump totesi, että sekä hänen että tuhansien Trumpille työskennelleiden naisten kokemukset osoittavat, että Donald Trump uskoo naisten potentiaaliin.

– Kasvoin talossa, missä mahdollisuuksiani ei rajoitettu. Minun ja veljieni välillä ei ollut eroa. Näitte tämän hänen ollessaan liikemies, ja todella näette sen hänen ollessaan presidenttinä, Ivanka Trump totesi hänen isänsä uskosta naisten kykyihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.