Vaimo republikaanien puhujanpöntölle – pehmensi Trump-mielikuvia rakkaudella

Trump saattoi vaimonsa puhujapönttöön showmiehen elkein 2:31

Yhdysvalloissa Clevelandissa miljardööri Donald Trumpin vaimo on puhunut republikaanipuolueen puoluekokouksen ensimmäisen päivän pääpuhujana. Republikaanien presidenttiehdokkaaksi nimettävä Trump esitteli vaimonsa puoluekokouksessa kuulijoille.  

Trump aloitti puoluekokouksen vaimonsa ylistämänä 2:49

Melania Trump teki parhaansa pehmentääkseen miehensä imagoa. Hän muun muassa korosti miehensä "myötätuntoista ja kilttiä" puolta.  

-– eivät kaikki aina huomaa, mutta se on mahdollista nähdä. Se oli yksi syy siihen, että rakastuin häneen alun perin, Melania Trump sanoi.  

– Kiltteys, rakkaus ja myötätunto toisiamme kohtaan tuovat meidät (ihmiset) yhteen ja pitävät meidät yhdessä. Ne arvot minä ja Donald toisimme Valkoiseen Taloon, hän jatkoi.  

Melania Trump maalasi miehestään kuvaa amerikkalaisten yhdistäjänä. Hän sanoi miehensä työskennelleen liikeuransa aikana menestyksekkäästi eri uskontokuntaan kuuluvien ja eri etnisistä taustoista tulevien ihmisten kanssa.

– Donald haluaa vaurautta kaikille amerikkalaisille. Hän aikoo edustaa kaikkia ihmisiä: juutalaisia ja muslimeja, mustia ja latinoja, köyhiä ja keskiluokkaisia.  

Harvoin julkisuudessa puhuva Melania Trump kertoi myös hieman siitä, minkälaiset poliittiset kysymykset hänelle itselleen ovat tärkeitä.  

– Jos saan kunnian palvella ensimmäisenä naisena, haluan auttaa maamme kansalaisia, jotka tarvitsevat sitä eniten, hän sanoi.  

– Sydäntäni lähellä ovat lapset ja naiset. Meidän täytyy varmistaa, että kaikki lapset saavat parhaan mahdollisen koulutuksen.  

Yhdysvaltalaismedian mukaan Melania Trump valmisteli puhettaan puheenkirjoittajan kanssa intensiivisesti viikkoja.

Lue myös:

    Uusimmat