Mainos

NY Times: Ivanka Trumpista isänsä palkaton neuvonantaja

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tyttärestä Ivanka Trumpista on tulossa virallisesti Yhdysvaltain hallituksen työntekijä, kertoo New York Times -lehti.

Lehden mukaan Ivanka Trump toimii isänsä palkattomana neuvonantajana.

Ivanka Trump on aiemmin sanonut toimivansa isänsä epävirallisena neuvonantajana. Hänen on myös kerrottu saavan huoneen Valkoisesta talosta.

Ivanka Trumpin asema Valkoisessa talossa onkin kerännyt paljon kritiikkiä, koska hän on ollut saamassa muun muassa turvallisuusluokituksen, mikä avaa hänelle pääsyn ainakin osaan salatusta tiedoista.

Kritiikin takia Ivanka Trump ilmoitti keskiviikkona tiedotteessa, että aikoo työskennellä Valkoisessa talossa palkattomana työntekijänä.

– Olen kuullut huolet, joita joillakin on sen suhteen, että neuvon presidenttiä. Haluan vapaaehtoisesti noudattaa kaikkia eettisiä sääntöjä ja siksi palvelen palkattomana työntekijänä Valkoisessa talossa, Ivanka Trump sanoi tiedotteessa.

Ivanka Trumpin, 35, titteli tulee olemaan presidentin neuvonantaja. Hänen miehensä Jared Kushnerin, 36, virallinen titteli on presidentin vanhempi neuvonantaja.

Asiaa CNN:lle paikallista aikaa keskiviikkona kommentoineen viranomaisen mukaan Ivanka Trumpin on määrä aloittaa työnsä tulevina päivinä. Uuden asemansa myötä Ivanka Trumpin täytyy lain mukaan sitoutua samoihin eettisiin sääntöihin kuin muidenkin työntekijöiden.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.