Ivanka Trump ei ehdi hoitaa vastasyntynyttä lastaan!

Ivanka Trump kertoo, että aikoo palata töihin kahden viikon jälkeen synnytyksestä.

Donald Trumpista on tulossa isoisä. Kiinteistömogulin 29-vuotias tytär Ivanka odottaa esikoistaan. Tyttären on määrä syntyä 14. kesäkuuta.

In Touch -lehden haastattelussa Ivanka kertoi, ettei kuitenkaan ehdi jäädä kotiin hoitamaan lastaan, sillä työt The Trump Organization -yrityksessä odottavat. Kiireinen Ivanka on jo varannut kalenteriinsa työtapaamisia, joihin ajattelee kerkeävänsä.

– Minulla on kalenterissa tapaamisia kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen, mutta tietenkin vauvan tarpeet ovat ensisijaisia.

Ivanka kertoi People-lehden haastattelussa, että hämmästyi sitä miten paljon aikaa vauvanhoito vie. Hän kertoi, että joutuu kenties tekemään työhuoneeseensa lastennurkkauksen.

– Olin hämmästynyt. Työskentelen niin lähellä kotia, että ajattelin käväistä sieltä syöttämässä lasta tai lastenhoitaja toisi vauvan luokseni. Mutta vauvan täytyy syödä kahden tunnin välein? Se muuttaa kaiken!

Nähtäväksi jää ehtiikö ahkera Ivanka nauttia äitiyslomasta vai osallistuuko Trump-perheen tuorein tulokas palavereihin äitinsä rinnalla.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja