Mainos

Israelissa räjähti jälleen

Ainakin neljä ihmistä on haavoittunut tänään pommi-iskussa Israelissa. Pommin asettiivat todennäköisesti palestiinalaiset.

Pommi-isku on ravistellut Israelia jälleen tänään vain muutama tunti sen jälkeen, kun Israelin ja palestiinalaisten turvallisuusviranomaisten tapaaminen keskeytettiin tuloksettomana. Pommi räjähti Or Yehydan kaupungissa, Israelin keskiosassa. Ainakin neljän ihmisen kerrotaan loukkaantuneen.Poliisin mukaan kyse oli putkipommista, jonka asettaja oli todennäköisesti palestiinalainen. Tämä vahvistui myöhemmin, kun palestiinalainen PFLP-ryhmä ilmoitti olevansa iskun takana

Yhteenotot israelilaisten ja palestiinalaisten kanssa jatkuivat jälleen myös Gazassa. Nuori palestiinalaispoika sai surmansa ja yli 10 muuta palestiinalaista haavoittui yhteenotossa israelilaisten kanssa Khan Yunisin pakolaisleirillä Gazan eteläosassa. Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat tuomitsi kaikki siviileihin kohdistuneet iskut.
-Haluan tehdä selväksi. Vastustamme kaikkia iskuja, jotka kohdistuvat siviileihin, olivat he sitten israelilaisia tai palestiinalaisia, Arafat sanoi.
(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.