Mainos

Israel teki ohjusiskun

Israel iski Palestiinan turvallisuusjoukkojen päämajaan varhain aamulla. Kukaan ei loukkaantunut iskussa. Tel Avivissa palestiinalaismies ammuttiin kuoliaaksi hänen ammuskeltuaan autosta israelilaissotilaita haavoittaen viittä.

Viime yö on ollut levoton Lähi-idässä.

Israel on tehnyt ohjusiskun Palestiinan turvallisuusjoukkojen päämajaan varhain aamulla. Palestiinan turvallisuusjoukkojen komentaja Fawzi Zaqouk kertoi kolmen israelilaisohjuksen osuneen rakennukseen. Palestiinalaisten päämaja vaurioitui pahoin iskussa, mutta kukaan ei tiettävästi loukkaantunut. Zaqouk kertoi paenneensa muiden rakennuksessa olleiden virkamiesten kanssa kuullessaan helikoptereiden lähestyvän rakennusta. Kun Zaqoukilta kysyttiin, uskoiko hän olevansa iskun kohde, hän vastasi, että kaikki palestiinalaiset ovat tällä hetkellä Israelin armeijan kohteita.

Israel teki helikopteri-iskun koko yön kestäneiden, rajujen tulitaisteluiden päätteeksi. Israelin armeijan mukaan palestiinalaiset tulittivat juutalaisia asutusalueita ja Israelin armeijan tukikohtia 26 eri kohteessa. Palestiinalaiset ja Israelin armeija ottivat yön aikana yhteen useaan otteeseen eri puolilla Länsirantaa ja Gazan aluetta.

Tänään Tel Avivissa palestiinalaismies ammuttiin kuoliaaksi sen jälkeen, kun hän oli ohiajaneesta autosta alkanut ammuskella israelilaissotilaita haavoittaen viittä ihmistä. Ammuskelu tapahtui puolustusministeriön edessä. Hyökkääjä ammuttiin hänen yritettyään paeta paikalta. Asiasta kertoi Israelin armeijan radio.

Lähi-idän tilanne kärjistyi jälleen eilen, kun Israel iski ohjuksin korkean palestiinalaisvaikuttajan Marwan Barghutin autosaattueeseen Ramallahin lähellä.
(MTV3-STT-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.