Mainos

Israel surmasi kolme palestiinalaista

Israelin armeija on surmannut kolme palestiinalaississiä Tulkarmissa Länsirannalla varhaan aamulla, kertovat palestiinalaislähteet. Surmatut kuuluivat Al Aksan marttyyrien prikaatit -nimiseen äärijärjestöön.

Siviilipukuiset sotilaat piirittivät palestiinalaiset oliivilehdossa Tulkarmin laitamilla ja avasivat tulen varoittamatta.

Yksi surmatuista oli Al Aksan marttyyrien prikaatien paikalliskomentaja. Välikohtauksen jälkeen toistakymmentä panssariajoneuvoa tunkeutui Tulkarmiin, mutta vetäytyi kaksi tuntia myöhemmin.

Arafat karkotti ääriaineksia

Palestiinalaisten johtaja Jasser Arafat karkotti varhain aamulla parikymmentä Al Aksan marttyyrien prikaatien jäsentä päämajastaan Ramallahissa Länsirannalla. Al Aksan marttyyrien prikaatit on Arafatin perustaman Fatah-sissiliikkeen jyrkkä sirpaleryhmä.

Prikaatien johtajiin kuuluva Ali Barghouti sanoi joutuneensa 20 toverinsa kanssa lähtemään Arafatin päämajasta. Hän arvostelee jyrkästi Arafatia.

-Arafat on hylännyt meidät. Se on rikos, koska me olemme ennen kaikkea Fatahin jäseniä ja hänen tulisi suojella meitä, Barghouti sanoi.


(MTV3-STT-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.