Isoäidin hillo teki 14-vuotiaasta miljonäärin

Skotlantilaisen teinin matka kohti rikkauksia isoäidin hilloreseptin avulla puhuttaa ympäri maailmaa.

Fraser Doherty valmisti ensimmäisen kerran hilloa 14-vuotiaana isoäitinsä innoittamana. Taskurahan toivossa Fraser alkoi pian myydä hilloa naapureilleen, jotka ihastuivat tuotteeseen. Seuraava askel olivat myyjäiset, joissa hillo sai valtavan suosion.

Vanhempiensa keittiössä hilloa valmistavalle Dohertylle sateli enemmän tilauksia kuin mitä tämä pystyi tekemään. Niinpä poika päätti vuokrata paikallisesta tehtaasta tilan, jossa valmistaa Super Jamiksi nimeämäänsä hittituotetta aina muutamana päivänä kuukaudessa.

Super-hillosta kiinnostuivat pian myös suuret kauppaketjut, jotka ottivatkin suositun hillon valikoimiinsa.

Nyt 19-vuotiaan Dohertyn hilloa myydään yli tuhannessa supermarketissa ympäri Britanniaa. Kiinnostusta tuotteeseen on ollut ympäri maailmaa, ja ensi vuonna nuorukainen toivoo pääsevänsä myös Yhdysvaltain markkinoille.

Superhillon suosion yksi salaisuus piilee sen terveellisyydessä. Hillojen säilönnässä usein käytetyn sokerin sijaan Dohertyn hillon säilönaineena toimivat hedelmämehut.

(MTV3-AP)

Lue myös:

    Uusimmat