Mainos

Iso, tatuoitu mies työnsi vauvanukkea ostoskärryissä – syy sulattaa sydämet: "Jos se ei ole rakkautta, en tiedä, mikä on"

Kuvan ottanut nainen saattoi omien sanojensa mukaan vain kuvitella, miten ihana isä mies on tyttärelleen

Sadie Jessica Marie Collins lähetti Love What Matters -sivustolle kuvan miehestä, jonka kohtasi kierrätyskaupassa. Mies oli kaulaansa myöten tatuoitu, ja nainen kiinnitti huomiotaan myös hänen pääkalloaiheiseen tatuointiinsa. Miehen rintamusta koristi ”nimilappu”, jossa luki Rankaisija.

– Kaikki hänessä huutaa rotevaa ja miehistä, ja silti hän on täällä, hyväntekeväisyyttä tekevällä kirpputorilla, vauvanukke istutettuna turvallisesti ostoskärryihin samalla, kun hän ostaa vaatteita, Collins kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Collins kysyi mieheltä, miksi tällä on nukke mukanaan.

– Hän kertoi, että se on hänen tyttärensä vauvanukke nimeltä Davey, ja tyttö halusi sen saavan vaatteita ja sukkia, joten mies nousi autoonsa, ajoi tänne ja osti Daveylle kaksi potkupukua, meni Walmart-kauppaan ja ja osti sille sukkiakin. En voinut uskoa, miten hyvin hän kohtelee tyttärensä vauvanukkea. Se oli uskomatonta.

Collins saattoi omien sanojensa mukaan vain kuvitella, miten ihana isä mies on tyttärelleen. Hän toivoo, että samanlaiset vanhemmat saisivat enemmän tunnustusta teoistaan.

– Tämä mies nieli ylpeytensä ja teki kaikkensa vaatekaupassa vauvanuken vuoksi, vain tehdäkseen pikku tyttönsä onnelliseksi, ja jos se ei ole rakkautta, en tiedä, mikä on.

 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.