Mainos

Vaalea pikkutyttö halusi ostaa tumman nuken – myyjän reaktio järkytti äitiä

Sophia-tyttö poseeraa ylpeänä nukke kainalossaan, mutta kaupan kassaneitiä lelun valita hämmensi.

Äidin jakamassa kuvassa poseeraa Sophia-tyttö. Kainalossaan hänellä on nukke.

Sophialle oli luvattu, että hän saa valita itselleen erityispalkinnon, kun hän on käynyt kuukauden onnistuneesti potalla. Kuvan julkaisseen äidin, Brandi Bennerin, mukaan Sophia valitsi heti juuri kuvassa näkyvän nuken.

– Kun olimme kassalla, kassahenkilö kysyi Sophialta, onko hän menossa synttärijuhlille. Tuijotimme häntä tyhjin silmin. Hän osoitti seuraavaksi nukkea ja kysyi Sophialta, valitsiko hän tämä nuken ystävälle. Sophia tuijotti edelleen hiljaa, ja kerroin kassanhenkilölle, että nukke oli tytön palkinto siitä, että tyttö on oppinut käymään potalla, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuultuaan selityksen kassalla ollut nainen katsoi perhettä hämmentyneenä, kääntyi sitten Sophian puoleen ja kysyi: "Oletko varma, että tämä on se nukke, jonka haluat?"

– Sophia löysi viimein äänensä ja sanoi "kyllä kiitos!" Kassaneiti vastasi "Mutta se ei näytä sinulta. Meillä on paljon muita nukkeja, jotka näyttävän enemmän sinulta". Suutuin välittömästi, mutta ennen kuin ehdin sanomaan mitään, Sophia vastasi sanomalla "Kyllä hän näyttää. Hän on lääkäri, ja minäkin olen lääkäri. Ja minä olen nätti tyttö, ja hän on nätti tyttö. Näetkö nätit hiukset? Ja näetkö stetoskoopin?", Benner muistelee.

Kassahenkilö lopetti keskustelun tähän vastaamalla vain "sehän on kiva".

– Tämä kokemus vahvisti uskoni siihen, ettemme ole syntyneet sellaisen idean kanssa, että ihonvärillä olisi väliä. Ihoja on eri värisiä, kuten hiuksia ja silmiäkin, ja jokainen sävy on kaunis.

Tarinan lukeneet kommentoijat ovat intoutuneet jakamaan kuvia omista lapsistaan, jotka ovat valinneet kaupassa tummaihoisia nukkeja. Bennerin kuvaan on sadellut tykkäyksiä yli 200 000 ja sitä on jaettu liki 100 000 kertaa. Kuvan on jakanut myös Facebookin suosittu Love What Matters -sivusto.


***

1:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.