Mainos

Äiti käyttää tuhansia vuodessa 7-vuotiaan tyttärensä ulkonäköön: "Väärin niin monella tasolla"

Äidin mukaan tyttö haluaa leikkiä mieluummin meikeillä lelujen sijaan.

Jenna Eastland, 31, hukuttaa tyttärensä meikkeihin, juhla-asuihin ja kenkiin. Erikoisen tilanteesta tekee se, että tytär Layla Thompson, esiintyjänimeltään Layla Belle, on vasta 7-vuotias, kertoo Viral Thread -sivusto.

Eastland käyttää satoja puntia kuukaudessa lapsen tekorusketukseen, kosmetiikkaan ja hiuspidennyksiin, koska lapsi haluaa olla kuuluisa. Haave nielee tuhansia vuodessa. Layla kisaa säännöllisesti lasten kauneuskilpailuissa, ja äidin mukaan hän haluaa leikkiä mieluummin meikeillä lelujen sijaan.

– Hän on aina käyttänyt meikkiä ja pukeutunut, aina yksivuotiaasta alkaen. Jos jätin meikit (esille), hän peitti itsensä aurinkopuuteriin, Eastland kuvaa.

Eastlandin mukaan lapsi osasi käyttää ripsiväriä itsenäisesti kaksivuotiaana, ja poseeraa kuvissa ilman pyyntöä äidiltään.

– Hän ei ole tavallinen seitsemänvuotias. Hänestä tulisi hyvä tosi-tv-tähti.

Layla on nuoresta iästään huolimatta läsnä Instagramissa, Twitterissä ja muilla nettisivustoilla. Lapsi ei lähde kotoa ilman meikkiä. Eastlandia, joka itse meikkaa hyvin vähän, tilanne ei haittaa.  

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Hän haluaa mieluummin vaatteita tai meikkiä kuin leluja. Se maksaa omaisuuden. Tanssipuvut maksavat yksinään tuhansia. Hän syö kananmunista vain valkuaiset, koska näki YouTubesta, että se on terveellisempää, ja hän pitää joogasta ja jääteestä. Laylalla on sixpack ja hän rakastaa napapaitoja ja shortseja.

"Äiti pitäisi pidättää"

Ei liene ihme, että Eastlandin ja Laylan elämä on aiheuttanut myös eriäviä mielipiteitä. Eastlandia on syytetty lapsen seksualisoimisesta. Äiti kuitenkin uskoo, että tytär on syntynyt ”erityiseksi” ja että ”normaali elämä tylsistyttää tätä”.

– Todella ylilyövää! Surullista sanoa tämä, mutta koska maailma on nykyisin tällainen, sinä vain puet lastasi pedofiileja ja pervoja varten, eräs Victoria-niminen nainen kommentoi Laylasta kertovaa uutista Facebookissa.

Ihmiset ihmettelevät esimerkiksi sitä, miten pieni lapsi saisi ylipäätään tietää hiuslisäkkeistä ja meikeistä, jos aikuinen ei ole neuvomassa häntä. Toisten mielestä lapsi on "meikatessaan" vain kopioinut äitiään, kuten monet pienet lapset tekevät, eikä kopioinnin vuoksi pitäisi vetää johtopäätöstä siitä, että lapsi "on luonnostaan tällainen".

– Vau, en löydä sanoja. Olen kampaaja enkä missään nimessä kemiallisesti muuttaisi lapsen hiusväriä tai laittaisi hänelle pidennyksiä. Väärin niin monella tasolla, lapsiparka. Viattomuus on kauneutta, Lisa kirjoittaa vihaisten hymiöiden säestämänä.

– Äiti pitäisi pidättää julmuuden vuoksi, Alan toteaa.

 

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.