Isän hulvaton kirjoitus aamusta viiden lapsen kanssa: "Olen niin iloinen, että selvisin"

Eräs isä julkaisi värikkään kertomuksen siitä, mitä tapahtuu, kun isä valtuutetaan hoitamaan lastensa aamutoimet äidin työmatkan ajaksi.

Bloggari Amy Betters-Midtvedt jakoi Facebook-sivullaan miehensä kirjoittaman tekstin siitä, kuinka viisilapsisen perheen aamu sujuu äidin ollessa poissa kotoa. 

Isä aloittaa kirjoituksensa kertomalla, että hänen puolisonsa muutaman päivän pituinen työreissu ja hänelle jätetty vastuu kodinhoidosta kuulosti etukäteen helpolta hommalta. Jo pelkkä aamutoimien hoitaminen sai isän kuitenkin muuttamaan mieltään.

Tapahtumien täyteinen aamu vei isältä mehut

Herätyskellon soitua (aivan liian aikaisin) isän täytyi valmistella kolme viidestä lapsestaan kouluun. Hän yritti keksiä lukuisia tapoja, joilla lapset saisi ylös sängystä ilman, että hänen täytyi itse nousta. Valitettavasti lasten puhelimet oli asetettu offline-tilaan, ja lopulta isän täytyi vain luovuttaa ja jättää pehmeälle sängylleen hyvästit.

Herättyään isää odotti lista, johon hänen vaimonsa oli merkinnyt tarkkaan päivän ohjelman ruokailuajoista ja siitä, milloin ja mistä kukakin lapsi pitäisi hakea.

– Keittiö on katastrofi, talo on sotkussa. Kaikki on hyvin. Yleensä saan tämän siivottua noin tuntia ennen kuin vaimoni palaa takaisin matkaltaan. Poltan bagelin, jonka laitan tyttärelleni paahtimeen. Aivan kuin olisin kuullut hänen ajattelevan, että vaimoni on kuin liima, joka pitää perheemme kasassa, isä kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhtäkkiä isä muistaa unohtaneensa tehdä lapsilleen eväät ja sen, että hänen tyttärelleen oli luvattu rahaa tanssiaisia varten. Hän päättää viestittää paniikissa vaimolleen, mitä tässä tilanteessa kannattaisi tehdä. Vaimo selvitti tilanteen toisesta osavaltiosta käsin.

– Ensimmäinen aalto lapsia oli poissa, toinen piti herättää. Heitä oli vaikea saada ylös myöhään edellisiltana syötyjen suklaapatukoiden vuoksi, ja nyt he ovat nyt vähän väsyneitä.

Kaaosta lisäsi entisestään se, että isä ei löytänyt millään shortseja, joita hänen kyynelehtivä tyttärensä ehdottomasti tarvitsisi. Hän lupasi etsiä housuja samaan aikaan, kun hän valmisti makkaroita kuusivuotiaalle pojalleen. Ja kaikki tämä ilman aamukahvin juomista.

– KAHVIA. Unohdin keittää kahvia. Mitä minun pitikään tehdä tänään? Joudun palaamaan uudelleen vaimoni kirjoittamaan listaan.

Isä työnsi poikansa lounaan uuniin kymmenen minuuttia ennen koulubussin saapumista, ja nopean laskutoimituksen jälkeen isä totesi, että voisi olla parempi ratkaisu ajaa lapset itse kouluun. Ja shortsitkin olivat edelleen hukassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En löytänyt shortseja. Istumme nyt yhdessä 15 minuuttia ennen koulun alkua miettimässä tyynesti vaihtoehtoa kaksien juoksushortsien väliltä – jotka eivät olleet läheskään yhtä hyviä kuin shortsit, joita olimme etsineet, isä kertoo ja lisää saattaneensa lapsensa kouluun ilman vuodatettuja kyyneleitä.

– Takaisin kotiin laittamaan itseni valmiiksi. Lähetän viestin töihin, sillä näytti vahvasti siltä, että tulisin myöhästymään tänään.

Kotoa käteisautomaatille ja koululle, jossa tytär jo odotteli luvattua seteliä. Siitä huolimatta, että isä oli jo nyt myöhässä töistä, hän päätti pysähtyä ja ostaa itselleen aamun toisen kananmunaa ja juustoa sisältävän burriton – hän tarvitsi sitä.

– Olen niin iloinen, että selvisin, isä päättää kirjoituksensa.

Lähde: Popsugar

***

0:44

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja