Isäksi tullut Gogi Mavromichalis saapui Venla-gaalaan: "Puoli tuntia sitten olin verkkareissa kotona ja syötin vauvaa"

Gogi Mavromichalis kertoo, kuinka on muuttunut pienen vauvan isänä olemisen myötä 4:12
Gogi Mavromichalis kertoo, kuinka on muuttunut pienen vauvan isänä olemisen myötä

Gogi Mavromichalis juhlistaa suomalaista televisio-osaamista Kultainen Venla -gaalassa.

Juontaja Gogi Mavromichalis  saapui Kultainen Venla  -gaalan punaiselle matolle Helsingissä sijaitsevaan Kansallisoopperaan viettämään harvinaista vapaailtaa. Mavromichaliksesta tuli vuonna 2023 isä, kun hän sai vaimonsa kanssa perheen esikoislapsen. 

– Just tuossa vielä puoli tuntia sitten olin aluspaidassa ja verkkareissa kotona ja syötin vauvaa. Se on aivan ihanaa. Se (isyys) on muuttanut minua jonkun verran hyvässä. On se upea juttu, Mavromichalis hehkutti MTV Uutisille. 

Mavromichaliksen mukaan vanhemmuus on laittanut hänen elämässään prioriteetit uusiksi. 

– Sanotaan näin, että se itsekkyystaso on pakonkin edestä laskenut, ettei enää mieti mitä minä haluan tehdä tai näin. Miettii enemmänkin koko perheenä, että vaimo saa tehdä ja harrastaa vapaa-ajalla asioita, ja koitetaan elää mahdollisimman tasapainoista elämää siellä kotona. 

Vaikka Mavromichalis on tunnettu vuosia Ylen juontajana, mutta alunperin hän nousi julkisuuteen Salatut elämät -sarjan  Romeo Arona. 

Sarjan kuvaamisesta Mavromichaliksella on hyviä muistoja. Tuohon aikaan Mavromichalis oli lukion abi, eikä olisi uskonut saavansa roolin sitä haettuaan. 

– Sitten asiat loksahti hyvin ja olihan se ihanaa aikaa. Onhan minulla tarinoita Salkkarit-ajoilta tuhat ja miljoona. 

Millaisia tarinoita Gogi Mavromichaliksella on Salkkarit-ajoiltaan? Yllä olevalla videolla hän kertoo yhden erikoisimmista. 

Lue myös:

    Uusimmat