Mainos

Isä tuki tytärtään teiniaikoina – todellinen uhraus paljastui vasta vuosia myöhemmin

Eräs nainen sai tietää isänsä uhrauksesta vasta yli kymmenen vuotta myöhemmin.

Carlinha1289-nimimerkkiä käyttävä nainen jakoi hiljattain suloisen tarinan Reddit-sivustolla.  Tarinasta ovat uutisoineet muun muassa Mirror- ja Stylist-sivustot.

Nainen kertoo, ettei hänen äitinsä ollut kovin kiinnostunut tekemään asioita yhdessä silloin teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Tämän vuoksi hänellä ei ollutkaan ketään ohjaamassa häntä perinteisissä naiseuteen liittyvissä siirtymäriiteissä, kuten rintaliiviostoksilla tai ihokarvojen ajeluun liittyvissä asioissa.

– Minulla oli kuitenkin mahtava isä, joka oli aina valmis auttamaan minua noissa asioissa, joten en koskaan tuntenut jääväni paitsi mistään, nainen kirjoittaa.

Kun hän oli 16-vuotias, hän kertoi isälleen haluavansa mennä vahauttamaan jalkansa. Isä kielsi aluksi, mutta myöntyi sitten kuullessaan koulun tanssiaisten lähestyvän. Isä kertoi ottavansa asiasta selvää ensin.

– Kuten tavallista, hän piti sanansa, ja muutamaa päivää myöhemmin minulla oli aika luultavasti suloisimmalle vahaajalle, jota tulen koskaan tapaamaan.

Isälläni oli kuitenkin yksi ehto. Vahaus ei saanut ulottua reisiin asti, vaan vahaaja sai koskea vain polven alla oleviin karvoihin. Syytä käskylle isä ei kertonut.

Vahaus onnistui hyvin, ja carlinha1289 kävi saman kosmetologin luona vielä tämän jälkeenkin, kunnes lopulta viiden vuoden jälkeen muutti pois alueelta.

"Isäni oli varannut ajan itselleen"

Viisi vuotta lähtönsä jälkeen hän palasi kotikaupunkiinsa ja varasi ajan samalta kosmetologilta, joka paljasti uskomattoman asian naisen ensimmäisen, teini-iässä tapahtuneen käynnin taustalta.

– Hän kertoi minulle, että ennen ensimmäistä aikaani, isäni oli soittanut hänelle ja varannut ajan itselleen, carlinha1289 kirjoittaa.

Käynnillään isä jutteli kosmetologin kanssa ensin tämän käyttämistä tekniikoista. Tämän jälkeen mies pyysi tämän vahaamaan karvat hänen jaloistaan. Jaloista tuli silkkisen sileät, mutta isä tunnusti, ettei nauttinut kokemuksesta. Mies kertoi halunneensa kokeilla, miltä vahaus tuntuu ennen kuin päästäisi 16-vuotiaan tyttärensä kokeilemaan. Isä varasikin tyttärelleen ajan, mutta soitti seuraavana päivänä kauneushoitolaan kertoakseen, että hänen reisissään oli mustelmia ja niihin sattui. Kosmetologi selitti, että se oli normaalia.

Tämän johdosta isä kuitenkin tuli siihen tulokseen, että tyttärelle riittäisi vahaus polveen asti.

"Yksi muistutus siitä, kuinka ajattelevainen hän on"

Kuultuaan suloisen tarinan carlinha1289 soitti isälleen kertoakseen kuulemastaan.

– Hänellä ei ollut muuta sanottavaa kuin "Ainakaan sinun ei tarvitse vahata rintaasi. En usko, että olisin kestänyt sitä."

Naisen mukaan teko oli hänen isälleen tyypillinen.

– Se on jotain, mitä hän tekisi, eikä... ikinä kertoisi minulle tehneensä. Se oli vain taas yksi muistutus siitä, kuinka ajattelevainen hän on ja on aina ollut.

Lähteet: Stylist, Mirror, Reddit

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.