Mainos

Isä määräsi 3-vuotiaan rangaistukseksi yöllä ulos – poliisi löysi lapsen ruumiin tunnelista

Yhdysvaltojen Teksasissa yli kaksi viikkoa sitten kadonneen 3-vuotiaan Sherin Mathewsin ruumis on todennäköisesti löytynyt, kertoo CNN. Tyttö katosi, kun hänen adoptioisänsä oli määrännyt hänet seisomaan ulos keskellä yötä, koska hän ei ollut juonut maitoaan.

15 minuutin päästä isä oli käynyt ulkona, mutta tyttö oli kadonnut. Katoaminen tapahtui 7. lokakuuta, ja sen vuoksi poliisi teki laajat etsinnät tytön kotipaikan ympäristössä.

Myöhemmin isä kertoi poliisille, että kodin ulkopuolella kadulla oli nähty kojootteja juuri siinä paikassa, missä hän oli käskenyt tytön seisoa.

Poliisin mukaan isä ilmoitti tytön katoamisesta vasta viisi tuntia sen jälkeen, kun hän oli huomannut tämän kadonneen. Poliisi pidätti isän epäiltynä lapsen hylkäämisestä, mutta hänet vapautettiin takuita vastaan.

Tytön ruumis löytyi sunnuntaiaamuna paikallista aikaa tunnelista läheltä perheen kotia. Paikallisen poliisin mukaan löytynyt ruumis on todennäköisesti Sherin Mathews.

Poliisin mukaan tytön kuolemansyy on vielä selvittämättä. Ruumiin löytöpaikkaa tutkitaan rikospaikkana. Poliisi ei ole tehnyt pidätyksiä tapaukseen liittyen.

Sherinin äiti oli nukkumassa katoamisen aikaan, kertoo The Washington Post.

Pariskunnan 4-vuotias tyttö otettiin lastensuojeluviranomaisten huostaan tapauksen jälkeen ja hänet laitettiin sijaiskotiin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.