Mainos

Isä keksi keinon päästä baariin, vaikka ei saisikaan lapsenvahtia – nerokasta videota on katsottu jo yli 32 miljoonaa kertaa

Tämän isän keksintöä voidaan kutsua vähintäänkin nerokkaaksi. 

Kun perheessä on pieniä lapsia, romantiikka ja yhteiset illanvietot jäävät helposti arkisten kiireiden jalkoihin. Oman haasteensa vanhempien yhteisiin illanviettoihin tuo myös sopivan lapsenvahdin löytäminen. Eräs isä loi nerokkaan idean, jonka avulla vanhemmat pääsevät ulos tuulettumaan, vaikka lapsenvahtia ei siihen hätään löytyisikään.

Mark Hoyle julkaisi videon kekseliäästä ideastaan suositulle blogialustalle, ja ei mennyt kauaakaan, kun ideasta oli jo ehtinyt tulla hitti. Tämän aviomiehen keksintö saa nimittäin monen puolison romanttiset yllätykset kalpenemaan.

Tässä keksinnössä ei ole kuin voittajia 

Facebookiin ladatulla videolla Hoylen vaimo Roxanne kertoo toivoneennsa pariskunnalle yhteistä aikaa, sillä heidän edellisistä treffeistään oli ehtinyt kulua jo ikuisuus. Mies lupaa viedä vaimonsa ulos, mutta kun seuraavana iltana ulos lähtöä varten laittautunut äiti kyselee lapsenvahdin perään, mies toteaa, ettei hän ole paikalla. Vaimo näyttää silminnähden pettyneeltä – kunnes hän näkee miehensä suunnitelman.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hoyle vie vaimonsa takapihalle esitelläkseen idean, jonka avulla treffeillä käyminen onnistuu, vaikka lapsi nukkuisi koko ajan omassa huoneessaan. Takapihalla vaimoa odotti valtava ilmalla täytetty pubi, jonka sisätilat muistuttivat valoja, tanssilattiaa, savukonetta ja baaritiskiä myöten aitoa baaria. Mies oli järjestänyt myös pientä syötävää ja muutamia juomia, joista he nauttivat samalla, kun he pystyivät vahtimaan lapsensa unta monitorin välityksellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Treffien järjestäminen omalla takapihalla on asia, jossa kaikki voittavat. Voit pukea päällesi mitä haluat ja säästät rahaa, samalla kun sinun ei tarvitse huolehtia lapsenvahdin järjestämisestä. Ei siis mikään ihme, että videota tästä nerokkaasta keksinnöstä on katsottu jo yli 32 miljoonaa kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: ScaryMommy

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja