Isä ajoi perheparkkiin lapsensa kanssa – vieras nainen haukkui, koska ”paikka on äideille”

0:50

Luke oli menossa kauppaan lapsensa kanssa, kun hän sai haukut pysäköityään perhepaikalle. Paikalle tulleen naisen mukaan perhepaikka on vain äideille.

Isäkin voi imettää! Videolla esitellään kikka, jolla yhdysvaltalaismies tukee sairasta vaimoaan.

Kun Luke B. parkkeerasi autonsa käydäkseen kaupassa, hän sai yllättäen huudot. Mies halusi jakaa tarinansa isäsivusto Life of Dadin kanssa.

"Kun otin poikaa ulos, nainen, joka ajoi takanani, pysähtyi ja alkoi huutaa"

Luke oli menossa kauppaan lapsensa kanssa, ja parkkipaikalla vapautui sopivasti yksi perheille tarkoitettu paikka. Luke pysäköi autonsa siihen, nousi autosta ja meni irrottamaan 3-vuotiasta poikaansa turvaistuimesta.

– Kun otin poikaa ulos, nainen, joka ajoi takanani, pysähtyi ja alkoi huutaa minulle. Hän kertoi, etten voi pysäköidä tähän. Aluksi tarkistin toistamiseen, ettei kyseessä ollut invalidipaikka, Luke kertoo.

"En oikeasti voinut uskoa, mitä kuulin"

Nainen kuitenkin jatkoi aggressiivista sättimistään.

– "Se paikka on äideille ja lapsille, äideille ja lapsille". En oikeasti voinut uskoa, mitä kuulin. Olin sokissa ja myös häpeissäni, koska ihmiset tuijottivat, Luke sanoo.

Hän kuitenkin menetti lopulta hermonsa naiseen.

"KAHVIA. Unohdin keittää kahvia. Mitä minun pitikään tehdä tänään? Joudun palaamaan uudelleen vaimoni kirjoittamaan listaan..."

Isän hulvaton kirjoitus aamusta viiden lapsen kanssa

– En ole ylpeä siitä, että korotin ääntäni poikani edessä (en ihan huutanut, mutta olin kovaääninen) ja kerroin tälle hyvin törkeälle naiselle, että kyseessä on vanhemman ja lapsen paikka ja että hänen asenteensa on oksettava, ja juuri hänenlaisensa ihmiset ovat se, mikä maailmassa on vialla, Luke kuvaa.

– Olen ollut yksinhuoltajaisä koko ajan, ryhdistäydyin ja tein aina kaiken itse ilman kokemusta, enkä pyytänyt apua, jotta oppisin. Olen hyvin ylpeä tästä, ja kun jotain tällaista sattuu, se saa minut tuntemaan itseni hyvin pieneksi.

"Älä anna tällaisen estää sinua olemasta upea isä!"

Tarina ei kerro, miten nainen Luken sanoihin reagoi. Life of Dad -sivusto kuitenkin toteaa, että on Lukesta ylpeä, koska hän kantaa lapsestaan kasvatusvastuun.

– Arvostamme sitä, että hän jakoi tämän tarinan, koska haluamme muiden isien tietävän, että tällaista tapahtuu edelleen. Älä anna tällaisen estää sinua olemasta upea isä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja