3-vuotias hukkui, kun äiti otti lääkkeitä alkoholin kanssa ja nukahti: "Elän tämän asian kanssa loppuelämäni "

1:08

Caitlin Powell otti lääkärin määräämän lääkkeen alkoholin kanssa ja nukahti. Seuraavana päivänä hänen tyttärensä oli kuollut. Lapsi hukkui perheen uima-altaaseen.

Miten hukkuvan tunnistaa? Katso yllä oleva video!

Amerikkalaisäiti sai syytteen 3-vuotiaan lapsensa kuolemasta. Tytär Jasmine livahti ulos talosta ja hukkui uima-altaaseen samalla, kun äiti Caitlin Powell nukkui, kertoo Tampa Bay -sivusto.

Tutkinnan mukaan Powell oli ottanut lääkärin määräämän morfiinia sisältävän lääkkeen saapuessaan töistä illalla. Hän nautti samana iltana myös 4–5 likööriä sisältävää shottia.

Toinen lapsi kertoi, että Jasmine on uima-altaassa

Powell oli pannut lapsensa nukkumaan ja heräsi yön aikana vaihtamaan vaippoja. Seuraavana päivänä Powell kuitenkin heräsi vasta keskipäivällä, kun hänen toinen lapsensa herätti hänet. Lapsi kertoi, että Jasmine oli uima-altaassa.

Tyttöä ei voitu pelastaa.

”En voi uskoa, että hän on poissa”. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Poliisin mukaan uima-allas oli epäsiisti ja siellä oli runsaasti levää. Heidän mukaansa Powell myös tiesi, ettei pihalle johtava liukuovi lukitu kunnolla.

Raportin mukaan Powell tiesi, että hänen toimintansa voisi "aiheuttaa kuoleman tai ruumiillisen vamman". Powell on myöntänyt, että lapset olivat yli neljä tuntia vahtimatta.

– Sydämeni on tuhantena palasena. Rukoilen päivää, jona olemme taas yhdessä, Powell kirjoitti Facebookissa myöhemmin.

"Näen, miten monet ihmiset kritisoivat minua..."

Powell on nyt vapaana takuita vastaan. Jutun tultua julkisuuteen moni on syyttänyt Powellia tilanteesta ja halveerannut häntä kovin sanoin.

Powell puolustaa itseään Tampa Bay Times -lehden kommenttiosiossa.

– Näen, miten monet ihmiset kritisoivat minua siitä, että olen äiti, jonka pieni tytär hukkui vahingossa perheen uima-altaaseen. Haluan ihmisten tietävän, että olen hyvä ihminen, rakastan lapsia jokaisella solullani. Jazzy(-tytär) oli nuorimmaiseni ja tekisin mitä tahansa, jos saisin hänet takaisin, Powell kirjoittaa.

"Kävin tapaamassa enkeliäni". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se, että häpäisette minua, koska olen yksinhuoltaja, joka teki parhaansa elättääkseen neljä lastaan... Voitte väännellä asiaa, miten haluatte, sananne satuttavat, ne eivät tuo lastani takaisin. Tulen elämään tämän asian kanssa loppuelämäni jokaisena päivänä.

Lähde: Tampabay.comDelish.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja