IS: Teemu Selänne suree ystävänsä tilannetta – talouskiista Ari Mennanderin kanssa on tuhonnut kaksikon välit: "Olen syvästi pettynyt ja järkyttynyt"

Teemu Selänteen ja toimittaja Ari Mennanderin välit ovat poikki talouskiistojen vuoksi, kiekkolegenda kertoo Ilta-Sanomille.

Teemu-kirjan kirjoittanut media-alan yrittäjä Ari Mennander kertoi tiedotteensa välityksellä aiemmin tällä viikolla, että hänen yrityksensä Mennu Productions on jättänyt haastehakemuksen Teemu Selänteen yhtiöistä TS Holdingista ja TS Promotionista.

Rankkoihin talousvaikeuksiin ja rikolliseen toimintaan ajautunut Mennander väittää, että Selänteen yhtiöt ovat jättäneet maksamatta hänen tekemästään työstä peräti 250 000 euron edestä palkkioita.

TS Holdingin ja TS Promotionin toimitusjohtaja ja Selänteen asiainhoitaja Ari Lehto kiistää Mennanderin väitteet jyrkästi. Lehdon näkemyksen mukaan päinvastoin Mennander on velkaa Selänteen yhtiöille.

Nyt Selänne itse kommentoi tilannetta Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa. Hän kertoo, että välit Mennanderiin ovat menneet.

– Olen syvästi pettynyt ja järkyttynyt, Selänne sanoo IS:lle.

Selänteen mukaan hänen yhtiöillään ei ole mitään ongelmaa puida tapausta oikeudessa asti.

– Harmittaa Mennun puolesta, että hänen tilanteensa on mennyt näin pahaan jamaan, mutta vielä enemmän harmittaa se, että olemme olleet Mennun kanssa vuosikausia hyviä kavereita, Selänne sanoo.

Selänne nostaa esille sen, että Mennander on saanut talousvaikeuksiinsa lainoja niin Selänteeltä kuin hänen yhtiöltäänkin.

– Eniten minua kuitenkin harmittaa se, että me olemme ne viimeiset ihmiset, jotka ovat oikeasti yrittäneet auttaa Mennua, niin hän hyökkää niitä ihmisiä vastaan.

Selänne sanoo lainaamansa 150 000 euron lisäksi maksaneensa Mennanderin puolesta lukuisia pienempiä laskuja ja maksuja.

Ehdollisen vankeustuomion talousrikoksista tiistaina saaneen Mennanderin todellinen taloustilanne tuli Selänteelle yllätyksenä ja paljastui täydessä mitassaan vasta viime vuonna.

– Hän pimitti talousvaikeutensa aina viime vuoteen asti. Kun asiat ja useat väärinkäytökset selvisivät meille syksyllä 2019, niin ilmoitimme hänelle, että lopetamme kaiken yhteistyön hänen kanssaan.

Mennanderin asianajaja Teppo Laine puolestaan korostaa IS:lle, että Mennanderin henkilökohtaisesti lainaamat summat eivät liity Selänteen ja Mennanderin yhtiöiden välisiin sopimuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat