IS: Renny Harlin kihlautui – pujotti 35 vuotta nuoremman Johanna-rakkaansa sormeen muhkean timanttisormuksen

8:07
Vuosia ulkomailla asunut ohjaaja Renny Harlin liikuttui lähes kyyneliin muistellessaan ikimuistoista kesää Suomessa

Ilta-Sanomat uutisoi ohjaaja Renny Harlinin, 61, kihlautuneen ystävänpäivänä puolisonsa Johanna Kokkilan, 27, kanssa.

Ohjaaja Renny Harlin ja tämän puoliso Johanna Kokkila ovat kihlautuneet, uutisoi Ilta-Sanomat. Tuore kihlapari kertoo lehdelle, että kosinta tapahtui Istanbulissa, missä he viettivät ystävänpäivää luksushotellissa.

Harlin pujotti rakkaansa nimettömään tätä varten suunnitellun timanttisormuksen, jonka arvo on IS:n tietojen mukaan yli 30 000 euroa.

– Onneksi hän sanoi kyllä, Harlin naurahti lehdelle.

Ohjaaja julkisti suhteensa Kokkilaan Apu-lehden haastattelussa marraskuussa. Hän kertoi, että pari tutustui Harlinin ohjaamaan Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa. Suomessa tehtyjen kuvausten jälkeen Harlin tarjosi Kokkilalle työtä hänen seuraavan elokuvaprojektinsa parissa Bulgariassa, jonne pari on asettunut.

– Otin työn vastaan, muutin tänne ja työn lomassa tutustuimme paremmin. Sitten rakastuimme, ja tässä sitä nyt ollaan, Kokkila kertoo lehdelle.

Harlin luonnehti samassa haastattelussa olevansa hyvin rakastunut ja aikovansa laittaa uuden suhteensa kaiken edelle.

– Olen ensimmäistä kertaa ymmärtänyt, että elämässä on jotakin tärkeämpää kuin työ. Laitan tämän suhteen ja Johannan etusijalle milloin tahansa. Jos joku sanoisi nyt, että pääset kuvaamaan hienoa elokuvaa minne päin maailmaa vain, mutta Johanna ei pääse mukaan, kieltäytyisin. Harlin kertoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja