IS: Kaksoset menettäneellä Johanna Pakosella edessä vaikeat jäähyväiset

Laulaja Johanna Pakonen valmistautuu hautaamaan ennenaikaisessa synnytyksessä menehtyneet enkelipoikansa. Pakonen avautuu tuntemuksistaan Ilta-Sanomissa.

Julkisesti suuresta surustaan puhuva Johanna tuo rohkeasti esiin usein vaietun, aran asian: lapsen menettämisen. Vuoden 2002 tangokuningatar Pakonen menetti kaksosensa viime vuoden lopulla ennenaikaisessa synnytyksessä. Nainen kertoo ajatuksiaan tiistain Ilta-Sanomissa.

– On ollut sellainen olo, että muiden silmissä täytyy olla vahva ja pirteä, mutta nyt tuntuu siltä, että ei enää jaksa. Minulla on menossa sellainen aika, etten pysty kyynelehtimättä katsomaan poikien kuvia saati puhumaan heistä, Johanna kertoo lehdelle.

Kesällä Johannalla on edes raskas paikka, kun enkelipojat vihdoin haudataan. Uurnan lasku kauhistuttaa laulajaa.

– Uurnan lasku on varmasti tosi paha paikka, koska se päättää koko homman. Välillä tulee olo, ettei haluaisi laskea koko uurnaa ollenkaan, että pojat olisivat kotona, Pakonen toteaa lehdelle.

Lasten menetyksestä huolimatta Johannalla on edelleen toiveissa perheenlisäys. Lehden mukaan Johanna on miehensä kanssa päättänyt, että lapsi saa tulla, jos on tullakseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat