Mainos

Irakilaismies toi heroiinia Hollannista

Poliisi on paljastanut heroiinin, hasiksen ja mCPP -tablettien salakuljetuksen Hollannista Suomeen.

35-vuotias irakilaismies otettiin kiinni kuukausi sitten Tampereella, kun hän oli saapumassa Hollannista Pirkanmaalle.

Irakilaismiehen matkalaukusta takavarikoitiin noin 42 grammaa erittäin vahvaa heroiinia, noin 600 grammaa hasista sekä noin 3000 kappaletta MCPP-tabletteja. Takavarikoidusta heroiinista olisi saatu 451 grammaa katukauppavahvuista heroiinia ja käyttöannoksia yli 3000.

Poliisin mukaan MCPP-tabletit ovat Suomessa lääkeaineeksi luokiteltuja tabletteja. MCPP-tabletteja ei ole toistaiseksi luokiteltu huumausaineeksi, vaikka ne vastaavat vaikutuksiltaan ekstaasia. Niitä myydään myös katukaupassa ekstaasitabletteina.

Poliisin mukaan takavarikoitujen huumaus- ja lääkeaineiden kokonaisarvo olisi ollut Suomen katukaupassa noin 150 000 euroa.

Esitutkinnassa on selvitetty irakilaismiehen tehneen edellisen salakuljetusreissun Hollannista Suomeen 3. tammikuuta. Mies on vangittu törkeästä huumausainerikoksesta epäiltynä.

Poliisi kertoo, että epäilty irakilaismies on Suomessa turvapaikanhakijana. Ennen Suomeen saapumistaan hän on ollut turvapaikanhakijana Hollannissa, josta hänet on karkotettu kotimaahansa useiden vuosien vankeustuomion suorittamisen jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.