Mainos

Intiassa kuohuu jälleen: Pikkutyttö raiskattiin koulussa

Sadat pikkutytön raiskauksesta suuttuneet mielenosoittajat ovat ottaneet yhteen poliisin kanssa Intian pääkaupungissa Delhissä. Seitsenvuotias tyttö raiskattiin poliisin mukaan tänään aamulla koulussaan.

Nuoret heittelivät kivillä poliiseja, jotka puolestaan yrittivät hajottaa mielenosoitusta pampuin. Mielenosoittajat vaativat poliisilta toimia raiskaajien kiinnisaamiseksi.

Poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Paikallisten mediatietojen mukaan kolme miestä - kahta opettajaa ja yhtä turvallisuusvartijaa - on otettu kiinni kuulusteluja varten.

Intiassa on viime aikoina ollut laajoja mielenosoituksia raiskausten vuoksi. Muun muassa Delhissä tuhannet ihmiset osoittivat useita päiviä mieltään raakaa joukkoraiskausta vastaan. Useat miehet raiskasivat bussissa matkustaneen 23-vuotiaan opiskelijan ja pahoinpitelivät tämän miespuolisen ystävän. Nainen menehtyi myöhemmin.

Mielenosoituksia oli tammikuussa myös Intian länsiosassa, jossa kolme sisarusta raiskattiin, surmattiin ja heitettiin kaivoon. Tekijöitä ei ole vielä saatu kiinni.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.