Intia järkyttyi jälleen: Vartija raiskasi 3-vuotiaan tytön brutaalisti – uhri taistelee nyt hengestään sairaalassa

Vartija raiskasi 3-vuotiaan tytön brutaalisti 1:44
Intia järkyttyi jälleen: Vartija raiskasi 3-vuotiaan tytön.

Tuore raiskaustapaus järkyttää Intiassa. 3-vuotias tyttö on kriittisessä tilassa sen jälkeen, kun hänen epäillään joutuneen naapurinsa raiskaamaksi Delhissä. Tapauksesta kertoo muun muassa BBC

Tapauksesta epäillään 40-vuotias vartijaa, joka on vangittu. Hän työskenteli BBC:n mukaan rakennuksessa, jossa tyttö asui.

Poliisi löysi tytön tajuttomana ja kiidätti hänet sairaalaan.

Tapaus sattui viime sunnuntaina. Samana päivänä vietettiin kuusi vuotta sitten maata järkyttäneen bussiraiskauksen vuosipäivää.

Tilasta ei tietoja

Tytön tilasta ei ole vieläkään tietoa. Paikallinen media on kutsunut hyökkäystä brutaaliksi.

Paikalliset löysivät epäillyn ja hyökkäsivät hänen kimppuunsa, kun tapaus tuli julki, kertoo Times of India -lehti. Sen mukaan epäiltyä myös hoidettiin vammojen takia ennen kuin hänet pidätettiin. 

Myös Delhin naiskomitean puheenjohtaja Swati Maliwal totesi Twitterissä, että naapurit ottivat miehen kiinni ja pahoinpitelivät tämän. Hän on kutsunut raiskausta brutaaliksi.

Tytön vanhemmat olivat poissa, kun raiskaus sattui. Epäilty houkutteli tyttöä ilmeisesti makeisilla ja otti hänet kiinni talon ulkopuolelta.

Lapsiin ja naisiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat Intiassa laaja ongelma. Lasten oikeuksia ajavan järjestön mukaan alaikäinen lapsi joutuu Intiassa seksuaalirikoksen kohteeksi joka 15. minuutti.

Katso alta video: Intiassa tapahtui myös aikaisemmin tänä vuonna brutaali raiskaustapaus: 7-vuotias tyttö raiskattiin metalliputkella

Intiassa brutaali raiskaustapaus: 7-vuotias tyttö raiskattiin ja hakattiin metalliputkella 1:21

Lue myös:

    Uusimmat