Parikymppinen nainen kaapattiin ja sytytettiin tuleen, kun hän oli menossa todistamaan raiskaajiaan vastaan – tapaus järkyttää Intiaa

Intian Unnaossa 23-vuotias nainen sytytettiin tuleen hänen ollessa matkalla oikeudenkäyntiin, jossa oltaisiin käsitelty hänen epäiltyä raiskaamistaan. Asiasta kertoo BBC.

Nainen oli syyttänyt kahta miestä hänen raiskaamisestaan maaliskuussa. Matkalla epäiltyä rikosta käsittelevään oikeuden kuulemiseen tapahtui hirveitä.

Paikallinen media uutisoi, että viisi miestä kaappasi naisen ja sytytti hänet tuleen läheisellä pellolla. Kahden miehistä uskotaan olevan hänen epäiltyjä raiskaajiaan.

Nainen on sairaalassa kriittisessä tilassa, jossa hänen palovammojaan hoidetaan. Teosta epäillyt olivat paenneet rikospaikalta, mutta poliisi sai heidät sittemmin pidätettyä.

Vastaava tapaus tuoreessa muistissa

Järkyttävä tapaus ei ole ainut laatuaan. Vasta viime viikolla Hyderabadin kaupungissa 27-vuotias nainen raiskattiin ja tapettiin polttamalla.

Kansa osoitti mieltään ympäri maata, kun kadonneeksi ilmoitetun uhrin palaneet jäännökset lopulta löytyivät.

Intian viimeisimpien rikostilastojen mukaan poliisi rekisteröi vuonna 2017 maassa yli 33 600 raiskausta, eli keskimäärin noin 92 raiskausta päivässä.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat