Instagramin uutisvirta muuttuu jälleen – uusi ominaisuus herätti heti someraivon

Instagram tuo uutisvirtaansa suositellut julkaisut. Moni sosiaalisen median käyttäjä ei kuitenkaan ole uudistuksesta innoissaan.

Instagram uudistaa uutisvirtaansa jälleen, kertoo Techcrunch-sivusto. Jatkossa käyttäjät voivat nähdä omassa Instagramin uutisvirrassaan suositeltuja julkaisuja. Ominaisuus on tulossa nyt kaikkiin iOS ja Android -laitteisiin.

Suositeltuja julkaisuja Instagram ehdottaa tileiltä, joita käyttäjä ei vielä seuraa, mutta joista hän voisi tykätä. Julkaisut valitaan sen perusteella, mistä muut käyttäjän seuraamat tilit ovat tykänneet.

Sosiaalisessa mediassa Instagramin uutisvirran suuri muutos ei ole tuonut riemunkiljahduksia, vaan pikemminkin kritiikkiä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei Instagram, en halua "suositeltuja julkaisuja" uutisvirtaani. Seuraan seuraamiani tilejä syystä, eräs käyttäjä twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Miksi Instagram haluaa näyttää minulle "suositeltujen" ihmisten kuvia uutisvirrassani? En välitä niistä. Haluan nähdä niiden ihmisten julkaisuja, joita oikeasti seuraan, ja aikajärjestyksessä mieluiten, toinen kirjoittaa Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Instagram, lopeta tämän ekstra sisällön kanssa! Erityisesti ota pois nämä suositellut ihmiset uutisvirrastani. Jos haluisin seurata heitä, tekisin niin...

Suositellut julkaisut voi kuitenkin piilottaa

Instagramin mukaan uuden ominaisuuden ei ole tarkoitus korvata nykyistä sisältöä, vaan suositellut julkaisut ilmestyvät vasta, kun kaikki seurattujen Instagram-käyttäjien uudet julkaisut on selannut sovelluksessa läpi.

Instagram kertoo kuitenkin nettisivuillaan, että suositukset voi piilottaa väliaikaisesti. Tämä onnistuu painamalla suositellun julkaisun yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla "Piilota".

Suositellut julkaisut tunnistaa niiden yläpuolella lukevasti Sinulle suositeltua -tekstistä.

Lähde: Techcrunch

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja