Mainos

Insesti-isän uhrin koskettavat kirjeet julki

Itävallan insesti-isä Josef Fritzlin vankina ollut tytär Elisabeth Fritzl aneli ystäväänsä tapaamaan häntä vain päiviä ennen joutumistaan kellarivankilaan. The Sun- lehden haltuunsa saamissa kirjeissä 18-vuotias Elisabeth kirjoitti miespuoliselle koulukaverilleen voivansa hyvin. "Ajattele minua!! Sissy.", hän kirjoitti.

Kirjeeseen oli liitetty kuva Elisabethistä altaan reunalla. "P.S. Kuva on vähän tumma, mutta lähetän sinulle parempia pian, ok?"

Kyseessä on viimeinen kuva Elisabethistä ennen hänen joutumistaan isänsä vangiksi kellariin.

Muissa kirjeissä Elisabeth kertoi, että hänellä on poikaystävä, jota hän ei kuitenkaan tapaa usein. "Hän on kotoisin Enzesfeldistä/Lindabrunnista, joka on kaukana kotoani ja siksi olen pahoillani."

Elisabeth kuvasi kirjeissä myös iltojaan yökerhoissa. "Hei E! Kello on jo yli puoli kymmenen ja olen vieläkin sängyssä. Tietenkin menin ulos lauantaina. Voitko kuvitella, kuinka päissäni olin? Ensin menin parille klubille. Aamu viideltä menimme kämpälleni juomaan kahvia ja meillä oli tosi hauskaa. Kaikki jäivät nukkumaan kotiini."

Kirjeissä sivutaan myös uutta hiustyyliä sekä harrastuksia, kuten jalkapalloa.

Elisabeth kertoo olleensä kipeä ja viettäneensä aikaa omassa asunnossaan. "Yleisesti ottaen voin ihan hyvin. Joskus minulla on vielä kipuja ja voin huonosti." Yhdessä kirjeessä Elisabeth suunnittelee muuttoa yhteen siskonsa kanssa.

Elisabeth pelkäsi, että hänen ystävyytensä kirjekaveriinsa voisi katketa, jos ystävä löytäisi ihmissuhteen. "Haluaisin tietää, voimmeko olla ystäviä vielä, kun sinulla on tyttöystävä. Monet ystävyyssuhteet katkeavat sen takia. Tämä on hyvin tärkeää minulle."

Elisabeth myös kertoi hakevansa töitä ja pyysi ystäväänsä myös toivomaan parasta. " Heti kun olen muuttanut, lähetän sinulle uuden osoitteeni. Voit tulla tapaamaan minua ystäviesi kanssa koska haluat."

"Nähdään pian, S. Kirjoita pian takaisin ja älä humallu ilman syytä!"

(MTV3)

Lue myös:Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.