Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät hääpäiväänsä – tämä hellyttävä hääkuva oli jäädä ottamatta kiireen takia

Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät maanantaina 29. huhtikuuta kahdeksatta hääpäiväänsä.

Prinssi William ja herttuatar Catherine saivat toisensa 29. huhtikuuta vuonna 2011 Westminster Abbeyssa. Romanttisen ja kauniin päivän viralliset hääkuvat ikuisti valokuvaaja Hugo Burnard

Burnard otti kuuluisan ja hellyttävän valokuvan tuoreesta avioparista sulhaspoikien sekä morsiusneitojensa ympäröimänä Buckinghamin palatsissa. Valokuvaaja kertoo ottaneensa kuvan vain koska kuvaussessiosta oli jäänyt yllättäen hieman ylimääräistä aikaa. 

Kuninkaallinen kuvaaja oli keskustellut kuvasta Catherinen kanssa etukäteen, mutta valokuvaukselle oli asetettu varsin tiukka aikataulu. 

– Oli yksi kuva, jonka todella halusin ottaa, mutta saimme luvan ottaa sen ainoastaan, mikäli olimme ehtineet tehdä kaiken muun sitä ennen, Burnard kertoo antamassaan haastattelussa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Burnardin kaavailema kuva ehdittiin ottaa, ja sen toteuttamiseen meni kaikkiaan kolme minuuttia muiden kuvien ottamisen jälkeen. 

– Meillä oli kolme minuuttia ylimääräistä aikaa, joten kysyin Catherinelta voisimmeko ottaa kuvan, josta olimme puhuneet aiemmin. 

Valokuvaajan mukaan Catherine kysyi tilanteessa tuoreen aviomiehensä mielipidettä, joka totesi ajatuksen olevan hyvä. 

– Joten kolmessa minuutissa hän istui portaille, Sarah Burton asetteli hänen mekkonsa täydellisesti, prinssi William nojasi eteenpäin ja lapset oikeastaan tekivät niinkuin parhaakseen näkivät. 

Valokuvassa on nähtävillä useita hellyttäviä yksityiskohtia, kuten Catherinen käsi Williamin polvella. Burnardin mukaan kuva on useiden pienten ja spontaanien tekojen lopputulos. 

– Mitään näitä asioita ei ole ohjattu, vaan ne ovat kaikkien hyvien suhteiden ansiota. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat