Ilveksen riveihin palaa tärkeitä pelaajia – uusin hankinta heti mukana

Jääkiekon SM-liigassa pelataan keskiviikkoiltana vain yksi ottelu, kun Turun Palloseura saa vieraakseen Tampereen Ilveksen.

TPS-Ilves

TPS tulee illan otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Se on edelleen sarjassa toisella sijalla, mutta takana oleva Tappara on samoissa pisteissä turkulaisjoukkueen kanssa. Lahden Pelicans on puolestaan vain neljän pisteen päässä TPS:stä.

TPS:llä on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa. Apuja hyökkäyssuuntaan on kuitenkin viime aikoina saapunut, sillä hyökkääjät Ilari Filppula sekä Kaapo Kakko ovat palanneeet joukkueen vahvuuteen.

Onkin mielenkiintoista seurata, miten tämä kaksikko pystyy auttamaan TPS:ää tulevina viikkoina.

Ilves on pelannut viime aikoina hieman ailahtelevaisesti. Joukkue ei ole oikein pystynyt rakentamaan voittoputkia, mutta vastaavasti pitkiä tappioputkiakaan ei olla nähty.

Edellisessä ottelussa Ilves näytti vahvaa osaamista, kun se haki täydet kolme pistettä HPK:n vieraana. HPK on ollut tällä kaudella kotikaukalossaan vahva, joten Ilves osoitti pystyvänsä pelaamaan laadukkaasti, kun tilanne sitä vaatii.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa, joista TPS on voittanut kaksi.

Ilves saa tärkeitä pelaajia takaisin, kun hyökkääjä Panu Mieho ja puolustaja Juha Leimu palaavat kokoonpanoon. Lisäksi puolustaja Niko Peltola pelaa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella Ilves-nutussa. Peltola siirtyi muutama päivä sitten tamperelaisseuraan Porin Ässistä.

Lue myös:

    Uusimmat