Huuma hurjissa sfääreissä – NHL-lupaus Kaapo Kakon fanikamaa tilattu Venezuelaan asti: "Kaikki haluavat palan hänestä"

NHL-superlupaus Kaapo Kakon TPS-fanituotteet menevät tällä hetkellä kuin kuumille kiville. 

17-vuotiaan jääkiekkolupauksen fanituotteita menee TPS:n store managerin Anjuta Laakson mukaan säännöllisesti Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Eksoottisesta päästä on se tieto, että yksi Kakon pelaaja-t-paita on toimitettu jopa Venezuelaan.

Suomalaistaho oli tilannut tuotteen Venezuelaan henkilölle, jonka Laakso olettaa nimen perusteella olevan paikallinen.

– Se on oletettavasti tilattu kaverille, Laakso sanoo MTV Urheilulle.

Huuma näkyy

Kakko-huuma velloo moneltakin osin hurjana. Kun hän esimerkiksi jakeli viime viikolla nimikirjoituksia Tappara-ottelun jälkeen Turussa, jono ulottui yhden pitkän käytävän päästä päähän.  

– Kaikki haluavat palan Kaaposta. Se näkyy ihan haastattelupyynnöissä: Kakko on suosituin. Meillä on faniristeily tulossa viikonloppuna, ja voi kuvitella, kenen ympärillä on kuhinaa siellä, Laakso kertoo.

– Minun osaltani Kaapo-huuma näkyy myös tilauksissa: kenen paitaa painetaan ja kenen paitoja ylipäätään kysellään paljon. Kaapo on ihan ehdottomasti tällä hetkellä se ykkönen pelipaitamyynnissä. 

Kakko oli hiljattain voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta Nuorissa Leijonissa. Hän nakutti seitsemään otteluun tehot 2+3=5.

SM-liigassa Kakko on tällä kaudella pelannut 28 ottelua tehoilla 9+11=20. Kakon on arvioitu olevan kärkivarauksia ensi kesänä NHL:n varaustilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat