Mainos

Ilosaarirockin poliisi innoissaan: "Kesän hiljaisin viikonloppu rikosten suhteen – toivon, ettei kukaan tuu droppaa mun tunnelmaa"

Itä-Suomen poliisilaitos on syystäkin iloisella tuulella uusimmassa Facebook-päivityksessään. Joensuun Ilosaarirock on käynnissä, mutta rikosten kannalta festivaaleilla on ollut vain positiivinen vaikutus.

– En tiedä, mistä johtuu, mutta tämä viikonloppu on ollut koko Pohjois-Karjalan osalta koko kesän hiljaisin viikonloppu rikosten suhteen tähän asti, päivystävä tutkinnanjohtaja kirjoittaa päivityksessään.

Hiljaista on ollut, muttei kuitenkaan täysin nuhteetonta. Ilosaarirockin alueen läheisyydessä tapahtui pahoinpitely – uhri on yhä tajuttomana sairaalassa ja kiinniotettu epäilty on myöntänyt teon. Lisäksi Pohjois-Karjalan alueelta kirjattiin viime yönä neljä pahoinpitelyä, laiton uhkaus, törkeä rattijuopumus ja lisäksi Kesälahden K-markettiin oli murtauduttu ja sieltä anastettu omaisuutta.

Ilosaarirockiin eivät poliisin mukaan ole kuitenkaan eksyneet niin sanotut ammattirosvot, sillä isommista omaisuusrikoksista ei ole tietoa. Vahingonteosta kirjattiin viime yönä kuusi ilmoitusta, niistä viisi koski rockalueen alumiiniaitojen vahingoittamista "esimerkiksi yrittämällä tanssia niiden päällä".

Tutkinnanjohtajan mukaan kiirettä on kuitenkin pitänyt kenttäpoliiseilla, sillä SPR:n selviämisasemalla on täytynyt vielä lukuisia päihtyneitä juhlijoita.

Tutkinnanjohtaja toivoo, että etenkin festivaaleille autoilla tulleiden seurueiden kuljettajat miettisivät tänään päivän alkoholinkäyttöään.

– Jos ennen puolta päivää on huomenna tarkoitus startata, niin korkki kannattaa laittaa kiinni tämän vuorokauden puolella jo hyvissä ajoin --- heitänkin pienen haasteen ilmaan eli eilen syntyi naku-uinnin maailmanennätys, niin eiköhän maanantaina tsempata ja tehdä Ilosaarirockin jälkeisten rattijuopumusten minimiennätys.

Tutkinnanjohtaja toivoo itse pääsevänsä kuuntelemaan tänään Paula Vesalaa.

– Täytyy toivoa, että kukaan ei tuu droppaa mun tunnelmaa :)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.