Mainos

Iloinen yllätys ilman ystävänpäiväkortteja jääneelle tamperelaispojalle: ”Minusta pidetään sittenkin!”

Äidin tunteikas päivitys sosiaalisessa mediassa liikutti monia ja postin mukana pojalle saapui lopulta kymmeniä kortteja.

MTV Lifestyle kertoi aiemmin tällä viikolla pienen suomalaispojan pettymyksestä. Ekaluokkalaisen tamperelaispojan tiistaipäivä toi mukanaan suuren pettymyksen, kun hän jäi koulunsa ystävänpäivätempauksessa kokonaan ilman ystävänpäiväkortteja – ainoana luokallaan. 

Poika oli odottanut ystävänpäivää kovasti etukäteen, mutta se osoittautui lopulta ankeaksi. Luokkatoverit olivat saaneet kirjoittaa kortteja kenelle halusivat, mutta hänelle kukaan ei ollut askarrellut korttia.

Ikävästä tapauksesta koitui lopulta hyvää

Kotona poika kertoi murheellisena tapahtuneesta äidilleen ja arvellut, ettei kukaan pidä hänestä, koska ei ollut saanut korttia. Myös Elisa-äidin sydän särkyi ja hän kirjoitti Facebookiin riipaisevan päivityksen, jossa kertoi poikansa surkeasta ystävänpäivästä ja lupasi antaa postiosoitteen, jos joku ”ihana ihminen” haluaisi lähettää vielä myöhäisen kortin.

Päivitys sai sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota, satoja tykkäyksiä ja tsemppiviestejä. Seuraavana päivänä eli keskiviikkona äiti oli antanut postiosoitteen jo monelle.

MTV Lifestyle uutisoi tapauksesta heti keskiviikkona. Jo myöhemmin samana päivänä tamperelaispojan viikko oli saanut kuitenkin todella iloisen käänteen. Postiluukusta tipahti eteisen matolle nimittäin useampi ystävänpäiväkortti. Ja seuraavana päivänä tuli lisää. Keskiviikon ja torstain aikana poika sai yhteensä yli 30 korttia ja piirustusta ympäri Suomea.

”Minusta pidetään sittenkin!”

Poika oli onnesta soikeana heti, kun ensimmäiset kortit kolahtivat postiluukusta. Hän sanoi äidilleen, että "yksikin olisi riittänyt" ja että "pidetään hänestä sittenkin".

– Olemme kyllä molemmat todella kiitollisia kaikille kortin lähettäneille. Ja tärkeintä on, että poika tietää olevansa kiva ja tärkeä, äiti kommentoi liikuttuneena MTV Lifestylelle.

Äiti oli saanut tietää muutamasta muustakin lapsesta, joille oli käynyt ystävänpäivänä samoin, kuin hänen pojalleen. He päättivätkin pojan kanssa yhdessä askarrella kyseisille lapsille kortit.

– Muutama pojalleni ystävänpäiväkortin lähettänyt lapsi oli myös laittanut mukaan oman osoitteensa, jos hän haluaisi vaikka kirjeenvaihtoon, ja niihin poikani aikoo kyllä vastata, äiti kertoi.

***

2:20

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja