Elisan ekaluokkalaisen pojan sydän särkyi ystävänpäivänä koulun tempauksen vuoksi: ”Eikö kukaan pidä minusta, kun en saanut yhtäkään korttia?”

Tampereella asuva nainen päivitti Facebookiin ystävänpäivänä koskettavan tekstin. Hänen poikansa oli jäänyt koulussa kokonaan ilman ystävänpäiväkorttia.

Elisa kertoi tunteita herättävässä Facebook-päivityksessään, kuinka hänen ekaluokkalainen pieni poikansa ei ollut saanut koulussa sinä päivänä yhtä ainutta ystävänpäiväkorttia.

Kenenkään ei pitäisi jäädä ilman korttia

Kun poika pääsi koulusta, hän oli kertonut apeana äidilleen, ettei kukaan pitänyt hänestä, koska kukaan ei ollut halunnut tehdä hänelle edes korttia. Kun suuri pino ystävänpäiväpostia oli jaettu, oli käynyt ilmi, että kaikki muut luokkatoverit olivat saaneet kirjekuoren – tai jopa useamman.

– Lapset olivat saaneet vapaasti kirjoittaa kenelle halusivat, mutta siinä on aina vaarana, että joku jää silloin ilman, Elisa kertoi MTV Lifestylelle.

Äiti toivoi, että koulussa olisi huolehdittu siitä, että kaikki saavat varmasti ainakin yhden kortin.

– Luokassa olisi voitu vaikka arpoa, kenelle kukin tekee kortin, jotta jokainen saisi joltakulta postia, hän pohti.

Poika oli odottanut kirjeitä ja kortteja kovasti etukäteen. Surullinen äiti jakoi riipaisevan tarinan Facebookissa ja pian päivitys oli kerännyt satoja tykkäyksiä ja tsemppiviestejä.

Äiti lupasi päivityksessään antaa postiosoitteen yksityisviestinä, jos joku haluaisi lähettää pojalle vielä ystävänpäiväkortin oikealla postilla.

Äidille sateli viestejä

Päivitys saikin runsaasti huomiota. Seuraavana päivänä äiti oli vastannut yhteensä yli 50 viestiin Facebookissa ja antanut monelle osoitteensa kortteja varten. 

Poika oli ollut murheissaan, kunnes äiti vihjasi, että saattaahan se posti tuoda vielä myöhemminkin tällä viikolla kortteja. Tämä ilahdutti pientä poikaa, joka sanoi haluavansa muistaa jokaista, jolta saisi kortin.

***

2:20

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja