Ilman lippua jääneet fanit purkavat turhautumistaan Coldplayn Instagram-kommenteissa: "Suuri pettymys"

Coldplay-keikkojen dynaaminen hinnoittelu ihmetyttää – tätä se tarkoittaa 2:43
Video: Coldplay-keikkojen dynaaminen hinnoittelu ihmetyttää – tätä se tarkoittaa.

Coldplayn lipunmyynti on kuumentanut tunteita somessa.

Brittiläinen Coldplay-yhtye esiintyy ensi kesänä Suomessa yhteensä neljän konsertin verran, ja keikkalippujen varsinainen myyntipäivä koitti perjantaina 28. heinäkuuta. Ennen varsinaista myyntipäivää järjestettiin kaksi ennakkomyyntiä, joista ensimmäinen alkoi tiistaina 24. heinäkuuta ja Live Nationin oma ennakkomyynti keskiviikkona 25. heinäkuuta.

Yhtyeen Suomen-keikkaliput menivät varsinaisena myyntipäivänä ennakkomyyntien tapaan kuumille kiville, ja iso osa lippua jopa tuntikaupalla jonottaneista jäi rannalle ruikuttamaan.

Konserttien lipunmyynti on kuumentanut tunteita ja saanut osakseen kritiikkiä sosiaalisessa mediassa sekä yksityishenkilöiden että julkisuudesta tuttujen kasvojen toimesta. Myös dynaamisesti hinnoitellut liput ovat aiheuttaneet ihmetystä.

Ilman lippua jääneet fanit ovat purkaneet turhautumistaan Coldplayn Instagram-tilillä. Yhtye jakoi perjantaina Instagram-tililleen kuvan ensi kesän Euroopan-kiertueensa päivämääristä, joista jokaisen päälle on lätkäisty Loppuunmyyty-teksti.

– Kiitos kaikille, postauksen kuvateksti kuuluu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Postauksen kommenttien perusteella myös muiden maiden konserttien liput myytiin hetkessä loppuun.

– Älkää kiittäkö minua, en saanut yhtäkään lippua, yksi postausta kommentoinut fani kirjoittaa.

– Kirjaimellisesti mahdotonta saada lippuja. Suuri pettymys, toinen harmittelee.

– Kokeilin kolme kertaa. Joka kerta roikuin jonossa vähintään kaksi tuntia. Ei mahdollisuutta, kolmas kirjoittaa.

– Olen niin pettynyt, kun en saanut lippuja yhteenkään Helsingin-konserttiin. Olen odottanut 20 vuotta nähdäkseni teidän esiintyvän Suomessa. Älkää odottako toista 20 vuotta, että tulette tänne uudelleen, neljäs toivoo.

Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 27., 28., 30. ja 31. heinäkuuta 2024. Konsertit ovat osa yhtyeen Music Of The Spheres -maailmankiertuetta.

Lue myös:

    Uusimmat