Tämän verran lippuja on vielä jäljellä Coldplayn keikoille – ennakkolipunmyynnissä liikkui historiallisen suuret massat

Kaikki kesän festivaaleista! Miksi samat nimet esiintyvät joka tapahtumassa? Mikä nostaa lippujen hintoja? 27:16
Asiantuntijat vastaavat: Miksi kansainväliset tähdet eivät saavu Suomeen?

Coldplay esiintyy Suomessa ensi kesänä kolme kertaa. Ennakkolippujen myynti alkoi tiistaina ja liput menivät heti kuumille kiville. 

Viime viikolla huhut Coldplayn ensimmäisestä Suomen-keikasta vahvistuivat todeksi, kun yhtyeen esiintyminen Helsingin Olympiastadionilla julkaistiin. 

Tänään tiistaina 25. heinäkuuta avattiin lippujen ennakkomyynti ja ensimmäisen, 28. heinäkuuta, järjestettävän keikan ennakkomyynnin liput menivät heti kuumille kiville. Pian julkistettiin kaksi lisäkeikkaa, jotka järjestetään 30. sekä 31. heinäkuuta 2024. Näiden keikkojen ennakkomyynti alkoi heti. Lippu.fissä lisäkeikkoihin oli varauduttu, mutta kysyntä ylitti silti odotukset. 

Keikan kysyntä ylitti odotukset. Toisen keikan ennakkomyynti avattiin vasta, kun ensimmäisen keikan ennakkopaikat myytiin loppuun, Lippu.fi:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Teresa Turhanen kertoo MTV Uutisille. 

Hänen mukaansa joitakin ennakkolippuja on vielä jäljellä. Lipunmyynti on sujunut ilman suurempia ongelmia. 

– Kaikki on sujunut siihen nähden hyvin, kun puhutaan näin isosta globaalista bändistä. Toistaiseksi ei ole ollut mitään teknisiä ongelmia. Olemme todella iloisia ja yllättyneitä tästä kysynnästä, Turhanen kertoo.

Turhasen mukaan bändin toiveiden mukaan tiistain ennakkolipunmyyntiin oli laitettu vähän yli puolet koko lippujen määrästä. Kaikkien kolmen konsertin yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 28. heinäkuuta. Tätä ennen keskiviikkona 26. heinäkuuta on vielä Live Nationin ennakkolipunmyynti, joka alkaa aamulla kello 9.00. 

– Perjantaille jää sitten vielä tietty kiintiö tämän jälkeen. Sitä en voi kertoa, kuinka paljon keskiviikon ennakkomyyntiin on varattu lippuja. Kullekin keikalle on kuitenkin myynnissä reilu 40 000 lippua, Turhanen kertoo. 

Hänen mukaansa tiistain ennakkomyyntiin oli rekisteröitynyt vajaa 200 000 käyttäjää. 

– Eli nyt puhutaan ihan historiallisen suurista massoista.

Lue myös:

    Uusimmat