Illallispuhe vainoaa 300 miljoonan diilin tehnyttä supertähteä

Golfin supertähti Jon Rahm stressaa jo hyvissä ajoin kolmen viikon päästä Masters-turnauksessa isännöimäänsä illallista. 

Kauden ensimmäisessä major-turnauksessa on perinteenä, että edellisvuoden mestari isännöi illalliskutsuja– suunnittelemansa ruokalistan kera – jossa ovat mukana turnauksen aiemmat voittajat. 

Kolmen viikon päästä tämän kunnian saa Rahm, joka teki joulukuussa kohuloikkauksen PGA-kiertueelta saudirahoitteiselle LIV-kiertueelle. Espanjalaisen kerrotaan saaneen sopimuksesta noin 300 miljoonaa dollaria. 

Rahm, 29, joutuu pitämään Augusta National -golfkerholla järjestettävässä tilaisuudessa myös puheen. Erityisesti tämä jännittää kaksinkertaista major-voittajaa. 

– Tämä asia on väijynyt mielessäni. Minulla ei ole yleensä minkäänlaisia ongelmia puhua julkisesti. Menen lavalle ja puhun mistä vain, Rahm kommentoi. 

– Pelkkä ajatus siitä, että kaikki katsovat minua ja joudun puhumaan näille upeille mestareille, on melko pelottava.  

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Rahm ei aio suunnitella sanojaan etukäteen, vaan aikoo "puhua sydämestään". 

– Toivottavasti pari lasia viiniä lisää rentoutta puheeseen. 

Masters pelataan Georgian osavaltion Augustassa 11.-14. huhtikuuta. Vain kolme pelaajaa golfin historiassa on pystynyt puolustamaan voittoaan Mastersissa seuraavalla kaudella, viimeksi Tiger Woods vuosina 2001-2002. 

Rahm on pelannut tällä kaudella neljä LIV-kisaa ja sijoittunut jokaisessa kärkikymmenikköön. 

Lue myös:

    Uusimmat