Ilkka ja Elina Kanerva ovat olleet yhdessä jo yli 20 vuotta – korona-aika on vahvistanut suhdetta: "Toista kaipaa eri tavalla kuin aikaisemmin"

Ilkka ja Elina Kanerva avioituivat vuosi sitten keväällä.

Kansanedustaja Ilkka Kanervan vaimo Elina Kanerva saapui sädehtivänä Helein kauneusiltaan. Kanerva iloitsi siitä, että hän on saanut korona-aikana viettää miehensä kanssa enemmän aikaa kuin koskaan aiemmin.

– Toisen on oppinut tuntemaan aika hyvin. Olemme voineet lenkkeillä yhdessä ja keskustella todella paljon. Olen alkanut Ilkan mukana seurata aika paljon yhteiskunnallisia asioista. Jos Ilkka ei ole kotona ja luen jotain artikkelia, saatan soittaa hänelle ja kysyä, mitä mieltä hän on ja miten asia menee.

Kanervat asuvat Turussa, mutta molemmat käyvät usein Helsingissä. Tiiviisti vietetty korona-aika näkyy ikävänä, kun toinen lähtee reissuun.

– Toista kaipaa eri tavalla kuin aikaisemmin.

Pariskunta avioitui reilu vuosi sitten keväällä pitkän seurustelun jälkeen. Ensimmäinen aviovuosi on lähentänyt entisestään pariskuntaa

– Meidän suhteessamme on ollut vuosien varrella ylä- ja alamäkiä, niin toisesta välittäminen ja rakkauden tunne on jopa vahvempaa kuin ennen.

Kanerva paljastaa, että häistä oli ollut puhetta jo vuosia sitten.

– Me joskus kauan sitten päätimme, että jos olemme vielä 20 vuoden päästä yhdessä, voimme virallistaa suhteemme. Se oli tavallaan heitto.

– Kun 20 vuotta tuli täyteen, niin päätimme asian. Ajattelen, että tämä on se suhde, jossa olen aina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja