Opiskelija julkaisi selfien paljastavassa mekossaan – huomio kiinnittyi johonkin aivan muuhun

Opiskelijatytön asuvalinta ei Twitter-kansan mielestä ollut yhtä kiinnostava kuin kuvan tausta.

Joskus uuden asun ostettuaan on vaikea olla ottamatta näyttävää selfietä, jotta muutkin näkisivät kuinka upealta sitä uudessa mekossaan näyttääkään.

Näin toimi myös college-opiskelija Alyssa, joka halusi esitellä muillekin kimaltelevaa, paljastavaa mekkoaan perinteisen peiliselfien voimin Twitterissä. "Menen päivälliselle, koska tarvitsin tekosyyn pukea tämä ylleni", tyttö kuulutti kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alyssan twiitti levisi pian, mutta ei upean mekon vuoksi. Muiden Twitter-käyttäjien huomion vei ennen kaikkea Alyssan taustalla olevan sotkun määrä. Pian Twitterissä yritettiinkin jo bongailla oudointa asiaa, joka sotkuisen tytön huoneesta löytyykään.

Ehkä karmein löytö? Hiiri.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vohvelirauta?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jättimäinen pussi kolikoita?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaahtokarkkeja?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alyssa ei kuitenkaan vähästä lannistunut, vaan käänsi uuden somejulkisuuden voitokseen. Hän perusti itselleen GoFundMe-joukkorahoitussivulle keräyksen, jossa pyytää ihmisiä lahjoittamaan rahaa opiskelukustannuksiinsa. Vastineeksi teini lupaa siivota huoneensa.

Alyssa lupaa, että jos hän saa rahaa vuoden lukukausimaksuun eli 10 000 dollaria, hän lupaa jättää toisen työpaikkansa ja omistaa elämänsä puhtaudelle.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja