Mainos

IL: Varakas veteraani lahjoittaa vähävaraisille – "raha on tuonut harmia ja perskärpäsiä"

Jo yli 90-vuotias sotaveteraani auttaa vähävaraisia lapsiperheitä jakamalla heille suuren määrän kaupan lahjakortteja ruokaan ja tarvikkeisiin.

Asiasta ensimmäisenä kertovan Iltalehden mukaan tuntematon veteraani kertoo facebook-sivullaan etsivänsä autettavia.

Varakas mies kirjoittaa, että raha ei ole tuonut hänelle muuta kuin harmia ja perskärpäsiä.

– Kaikenlaisia huijareita, jotka lyöttäytyvät ystäviksi ja koittavat saada halukkaaksi auttamaan heitä. Havaitsin, että ostokortit ovat erittäin hyvä tapa auttaa, kun niillä rahat menevät oikeaan tarkoitukseen, eivätkä pääse huumehörhöt ja alkoholistit tai muutkaan niitä käyttämään tarpeettomasti hyödykseen, sotaveteraani kertoo Iltalehdelle.

Sotaveteraani ei kerro, kuinka paljon hän aikoo lapsiperheille lahjoittaa. Hän sanoo kartuttaneensa omaisuuttaa nuoruudesta saakka kovalla työnteolla ja säästäväisyydellä. Perintöäkin on tullut.

Mies sanoo Iltalehdessä, että on jo lahjoittanut suuren osan omaisuudestaan erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Nyt hän auttaa ensi kertaa yksityishenkilöitä.

Tuntemattomana pysyttelevään sotaveteraaniin voi olla yhteydessä sähköpostitse hyvyys.voittaa@gmail.com, jos tuntee jonkun apua tarvitsevan tai tarvitsee sitä itse.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.