Ikävissään olevalta prinssi Harrylta jäi perinteinen perhevierailu väliin – herttuatar Meghan ei lähteiden mukaan ole asiasta kovinkaan harmissaan

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harryn kerrotaan olevan erittäin pahoillaan siitä, ettei hän päässyt matkustamaan kesällä Skotlantiin perheensä kanssa.

Prinssi Harry on lähteiden mukaan ikävissään siitä, ettei hän koronapandemian takia pystynyt tänä kesänä matkustamaan perinteisesti Balmoralin linnaan Skotlantiin viettääkseen aikaa kuninkaallisen perheensä kanssa. Harryn vaimo herttuatar Meghan sen sijaan on lähteiden mukaan sen verran kiireinen, ettei hän ole juurikaan harmitellut asiaa, kertoo Daily Mail.

Vaikka herttuapari vetäytyi kuninkaallisesta elämästään viime keväänä, ovat he yhä kuninkaallisen perheen jäseniä ja he hyväksyivät maaliskuussa saamansa kutsun vuosittaiseen kesänviettoon Balmoraliin. Koronapandemian takia matka Pohjois-Amerikasta Skotlantiin ei kuitenkaan ole ollut mahdollinen, sillä maiden välillä on voimassa erilaisia haastavia rajoituksia ja muutenkin ulkomailta tulleen perheen ei olisi välttämättä järkevää tavata varsinkaan iäkkäämpiä sukulaisiaan. 

Harrya ja Meghania läheisten lähteiden mukaan Harry on ollut turhautunut siitä, ettei perhe ole pystynyt lähtemään matkalle ja ettei hän pääse tapaamaan perhettään tänä kesänä. Lähteiden mukaan Meghania tämä ei kuitenkaan hirveän paljon haittaa, eikä hän tunne jäävänsä mistään paitsi, vaikka matka Skotlantiin ei onnistukaan. 

– Hän on ollut kiireinen sisustaessaan heidän uutta Monteciton kartanoaan, lähde kertoo.

Harry ei ole päässyt viettämään vuosittaista kuninkaallisten kesälomaa Balmoraliin kahteen vuoteen. Harryn ja Meghanin oli tarkoitus suunnata Balmoraliin viime vuoden syyskuussa, mutta pari päätti tuolloin, että heidän siihen aikaan neljän kuukauden ikäinen esikoisensa Archie oli liian nuori matkustamaan. Balmoralin sijaan Meghan lensi itse Yhdysvaltoihin kannustamaan ystäväänsä, tennistähti Serena Williamsia Yhdysvaltojen avoimeen tennisturnaukseen. 

Harryn isoäiti kuningatar Elisabet, 94, ja isoisä prinssi Philip, 99, saapuivat Balmoraliin 4. elokuuta, jolloin he aloittivat kesälomansa.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip elivät keväällä ja kesällä lähes täysin eristäytyneinä Windsorin linnaan koronapandemian alkamisen jälkeen korkean ikänsä vuoksi. Elokuussa, kun pariskunta suuntasi Balmoraliin, he poistuivat Windsorin linnasta ensimmäistä kertaa maaliskuun jälkeen. 

Prinssi Harryn isoveli prinssi William perheineen matkusti Skotlantiin 28. elokuuta. Tämän uskotaan olleen ensimmäinen kerta, kun William tapasi Elisabetin ja Philipin koronapandemian alkamisen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat