Kumppanin kanssa jumissa kotona? Lääkäri suosittelee seksiä: "Paras ratkaisu"

1:09
Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä?

Televisiosta tuttu lääkäri suosittelee seksiä lievittämään sosiaalisen etäännyttämisen vaikutuksia.

Lääkäri Mehmet Ozin mielestä kotioloihin koronaviruksen vuoksi juuttuneiden ihmisten tulisi harrastaa paljon seksiä, jotta viruksen leviämisen estämiseksi suositeltu sosiaalinen etäännyttäminen ei tuntuisi niin tuskalliselta, kertoo New York Post.

– Jos olet jumissa kumppanisi kanssa karanteenissa, paras ratkaisu on harrastaa seksiä, Oz totesi TMZ:lle.

 – Elätte pidempään, pääsette eroon kireydestä. Ehkä teette vauvoja. On ehdottomasti parempi tuijottaa toisiaan kuin ärsyttää toisiaan.

Amerikkalaislääkäri ennustaa syntyvyyden kasvua, suomalainen tutkimusprofessori ei

Aiemmin lääkäri Frederick Davis totesi New York Postille seksin harrastamisen epidemian aikana olevan "harmaata aluetta". Jos oireita ei ole, Davis ei näe estettä seksille ja odottaakin syntyvyyden lisääntyvän yhdeksän kuukauden kuluttua. Lääkäri kuitenkin muistuttaa, että oireettomuudesta huolimatta ihminen voi kantaa koronavirusta.

Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch puolestaan kertoi MTV Uutisille uskovansa, ettei koronavirus aiheuta piikkiä syntyvyyteen.

– Aika varmasti voi sanoa, että taloudellinen epävarmuus ja yleinen epävarmuuden ilmapiiri alentavat syntyvyyttä, Rotkirch totesi.

On hyvä muistaa, että muista ihmisistä kuin saman perheen jäsenistä tulisi pysytellä kaukana koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Jos perheenjäsen sairastuu, lue vinkit, joilla estätte viruksen leviämisen kotona.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja